Γιατί χαλάει του Ελ Καντουρί στην Σταντάρ Λιέγης

Ο Ομάρ Ελ Καντουρί έκανε τα πάντα για να πείσει τον ΠΑΟΚ να του ανοίξει την πόρτα της εξόδου, αλλά η μετακίνησή του στην Σταντάρ Λιέγης πήρε για δύο λόγους μια απρόσμενη αρνητική τροπή.

H Σταντάρ Λιέγης φαινόταν έτοιμη να φέρει πίσω στο Βέλγιο έναν παλιό γνωστό στο ποδοσφαιρικό κοινό της χώρας και υπήρχε προφορική συμφωνία με όλες τις πλευρές. Παρόλα αυτά, στη Λιέγη αποφάσισαν να ακυρώσουν τη μεταγραφή κάτω από ένα πολύ παράξενο περιβάλλον.

Ο Ομάρ Ελ Καντουρί την ώρα που ετοίμαζε τις βαλίτσες του για το ταξίδι και την επιστροφή στη χώρα όπου γεννήθηκε και μεγάλωσε, πληροφορήθηκε από τον ατζέντη του ότι η Σταντάρ αποφάσισε να ματαιώσει τη μεταγραφή. Παρά το γεγονός ότι ο ΠΑΟΚ είχε πει το «ναι» και είχε ανοίξει την πόρτα της εξόδου.

Ο κύριος λόγος, όπως λέγεται και στο Βέλγιο, είναι η διαφωνία που προέκυψε στις οικονομικές απολαβές του Μαροκινού ποδοσφαιριστή, ο οποίος θα εισέπραττε ένα εκατομμύριο ευρώ το χρόνο για τριετές συμβόλαιο. Παράλληλα, οι Βέλγοι αρχίζουν να λένε ότι η Σταντάρ και ο Μισέλ Πρεντόμ έστρεψαν αλλού την προσοχή και το ενδιαφέρον τους, προτιμώντας να αποκτήσουν τον 24χρονο Άντονι Λιμπόμπ της Ναντ, αντί του Ομάρ Ελ Καντουρί.

Η απρόσμενη εξέλιξη άλλαξε τα σχέδια και τη διάθεση του 28χρονου ποδοσφαιριστή, ο οποίος έχει αποφασίσει ότι θα φύγει από την Ελλάδα και τον ΠΑΟΚ.

Τώρα, είναι υποχρεωμένος να παραμείνει στη Θεσσαλονίκη, να ξεκινήσει προετοιμασία και να συνεχίσει μαζί με τον μάνατζερ του να ψάχνει για να φέρει μια αντίστοιχη πρόταση (1.000.000 ευρώ) στους Πρωταθλητές Ελλάδας και να αποχωρήσει.

Εκτός κι αν (ξανά) αλλάξουν τα δεδομένα με την Σταντάρ Λιέγης…

Πηγή: Gazzetta.gr

Ροη ειδησεων
Κλεισιμο