Γράφτηκε για Ομόνοια και τελικά τον έπεισε ο Αναστασίου!

Ακόμα μία ηχηρή κίνηση τελειώνει ο Ατρόμητος! Οι Περιστεριώτες, κινούμενοι αστραπιαία από τη στιγμή που έμεινε ελεύθερος από τον Ολυμπιακό, έκλεισαν τον Δημήτρη Γούτα, με συμφωνία για διετές συμβόλαιο 

Έτοιμος να ολοκληρώσει ακόμα μία πολύ ουσιαστική κίνηση είναι ο Ατρόμητος! 

Οι Περιστεριώτες που βρίσκονταν σε αναζήτηση δύο κεντρικών αμυντικών, κινούμενοι αστραπιαία, έχουν έρθει σε συμφωνία με τον Δημήτρη Γούτα! 

Ο κεντρικός αμυντικός ήταν τις τελευταίες μέρες σε συζητήσεις με την πλευρά του Ολυμπιακού για τη λύση του συμβολαίου του και τελικά βρέθηκε λύση, μένοντας και τυπικά ελεύθερος τη Δευτέρα. 

Από την πλευρά του ο Ατρόμητος, είχε ως πρώτο στόχο τον Δημήτρη Χατζηισαΐα για τη θέση των σέντερ μπακ, αλλά από την Τρίτη που έγινε γνωστό ότι ο Γούτας έμεινε ελεύθερος άρχισε να κερδίζει πόντους και στις επαφές που υπήρξαν διαπιστώθηκε πολύ καλό κλίμα για την προοπτική συνεργασίας των δύο πλευρών. 

Τελικά, αυτό διαπιστώθηκε και στις σημερινές επαφές, με τις δύο πλευρές να δίνουν τα χέρια για διετή συμφωνία, με τον Ατρόμητο να «κλείνει» με τον καλύτερο τρόπο το κενό που υπάρχει τώρα στο κέντρο της άμυνας. 

Με αυτή την κίνηση δεν σημαίνει ότι μένει στην άκρη η περίπτωση του Δημήτρη Χατζηισαΐα, αλλά σε κάθε περίπτωση ο Γιάννης Αναστασίου θα μπορέσει στην Αυστρία να δουλέψει ακόμα καλύτερα εν όψει των αγώνων στα προκριματικά του Europa League.

Πηγή: sport-fm.gr

Ροη ειδησεων
Κλεισιμο