Τα… γυρίζουν οι Ισπανοί για τον Ματέο Γκαρσία

Νέα αλλαγή δεδομένων στην υπόθεση του Ματέο Γκαρσία καθώς η Λας Πάλμας απέρριψε την πρόταση της DC United και ο Πέπε Μελ τον περιμένει στην προπόνηση!

Από χίλια κύματα έχει περάσει η υπόθεση του Αργεντίνου μεσοεπιθετικού, ενώ οι Ισπανοί έχουν μπερδέψει ακόμη και τους εαυτούς τους καθώς σε καθημερινή βάση παρουσιάζουν νέα δεδομένα. Σημερινό (19/7) δημοσίευμα της ιστοσελίδας «ullaspalmas.net», αναφέρει ότι απορρίφθηκε από τη Λας Πάλμας η πρόταση της DC United (καθώς δεν ικανοποίησε το ποσό της προσφοράς αλλά και ο τρόπος καταβολής των χρημάτων) και τονίζει ότι ο Ματέο Γκαρσία μπορεί να εξελιχθεί στη λύση ενός αγωνιστικού προβλήματος της ισπανικής ομάδας.

«Αν δεν αλλάξει κάτι άμεσα, τότε την ερχόμενη Δευτέρα (22/7) ο παίκτης θα είναι στις αθλητικές εγκαταστάσεις της Λας Πάλμας», αναφέρει και υπενθυμίζει μια δήλωση του Πέπε Μελ(προπονητής Λας Πάλμας) ο οποίος αναφέρθηκε στους ακραίους επιθετικούς που έχει η ομάδα λέγοντας ότι «χρειαζόμαστε ταχύτητα στα άκρα και παίκτες που μπορούν να παίξουν το ένας εναντίον ενός. Με εξαίρεση τον Μπενίτο και τον Κέντρες, δεν έχουμε άλλον». Το δημοσίευμα καταλήγει τονίζοντας ότι ο Ματέο Γκαρσία μπορεί να είναι η λύση του αγωνιστικού προβλήματος της Λας Πάλμας.

Ροη ειδησεων
Κλεισιμο