"Ο Ζαχίντ δεν «κολλούσε» στην τακτική του Τραμετσάνι"

Για το αγωνιστικό του θράσος και το πείσμα του Γιώργου Δώνη να εντάξει τον Γκάγιας Ζαχίντ στο δυναμικό του, κάνει λόγο σημερινό δημοσίευμα του sportime.gr, ενώ οι Έλληνες ρεπόρτερ δεν παραλείπουν να κάνουν αναφορά στ' ότι ο Ζαχίντ δεν ταίριαζε στην τακτικη του Τραμετσάνι.

Το δημοσίευμα:

"Ότι μπορεί να κάνει στο γήπεδο πολλές δουλειές αποτελεί το μεγάλο πλεονέκτημα. Αυτό διαπίστωσε ο Γιώργος Δώνης, όταν ο 24χρονος αγωνιζόταν στη Βαλερένγκα. Δεν είναι μικρό το ποσό του 1 εκατ. ευρώ που δαπάνησε ο ΑΠΟΕΛ για να τον αποκτήσει επί των ημερών του νυν προπονητή του Παναθηναϊκού. Τη δεδομένη στιγμή οι Κύπριοι δεν υπολόγιζαν τον Γκαγιάς Ζαχίντ αποκλειστικά λόγω προπονητή και τακτικής. Ο Τραμετσάνι χρησιμοποιεί στο 5-3-2, με 3 αμυντικά χαφ στη μεσαία γραμμή. Ο Ζαχίντ δεν «κολλάει» στην τακτική του.

Ο ΑΠΟΕΛ δικαιολογημένα θέλει να πάρει κάποια από τα χρήματά του πίσω, ειδικά όταν στο 5μηνο από την αγορά του απέρριψε ένα… καράβι λεφτά από την τούρκικη Μπασακσεχίρ.

Ο δανεισμός του στους «πράσινους» μπορεί να αποβεί καθοριστικός και κερδοφόρος και για τον Παναθηναϊκό και για τον ΑΠΟΕΛ. Ένα από τα σημεία που ο Ζαχίντ μπορεί να κάνει διαφορά στο «τριφύλλι» είναι το απρόβλεπτο στο παιχνίδι του. Ειδικά η εμπιστοσύνη στα πόδια του από μακρινές αποστάσεις. Δεν φοβάται να σουτάρει και το δοκιμάζει συχνά… Καλώς εχόντων των πραγμάτων αυτό θα φανεί και στην εν Ελλάδα παρουσία του".

Ροη ειδησεων
Κλεισιμο