Ανακοίνωση - ντοπάρισμα από την Super 3 Κύπρου

Οι οργανωμένοι του Άρη, ''Super 3'' στην Κύπρο, εξέδωσαν ανακοίνωση δια μέσου της οποίας ντοπάρουν τον κόσμο ενόψει του επαναληπτικού με την ΑΕΛ (1/8) στην ''ΑΕΚ Αρένα''.

Αναλυτικά:

«Την Πέμπτη 1η Αυγούστου στις 20.00 η Αρειανάρα δίνει στη Λάρνακα τον επαναληπτικό Ευρωπαϊκό αγώνα με την ΑΕ Λεμεσού, στον δρόμο των Ευρωπαικών υποχρεώσεων ο οποίος προβλέπεται μακρύς και η πρόκριση είναι μονόδρομος.

Για να το επιτύχουμε αυτό πρέπει να μετατρέψουμε -ΚΑΙ ΘΑ ΤΟ ΚΑΝΟΥΜΕ- το ΑΕΚ Αρένα σε “Κλεάνθης Βικελίδης», δίνοντας στη ομάδα την ώθηση που χρειάζεται, για να έχει και πάλι το γήπεδο κατηφόρα.

Επειδή σε όλες τις πόλεις επικρατεί απίστευτος ενθουσιασμός μέχρι και παροξυσμός, ότι έχουμε αναλάβει, ως σύνδεσμος, πρέπει να το φέρουμε εις πέρας και με άψογο τρόπο.

Τη Δευτέρα λοιπόν 29/7 στις 19.00 αφήνουμε και πάλι τα μπανάκια και μαζευόμαστε στο σύνδεσμο για καφεδάκι, ποτάκι, συνδρομές, εγγραφές και να συζητήσουμε τις τελευταίες διαδικαστικές λεπτομέρειες.

Ενημερώνουμε ότι το τύμπανο είναι έτοιμο και γίνονται προσπάθειες για εξεύρεση δεύτερου. Επίσης η ερχόμενη Τρίτη είναι η τελευταία μέρα συλλογής τηλεφωνικών καταλόγων, οι οποίοι θα πάνε σε τυπογραφείο για κόψιμο. Φέρνουμε όσους περισσότερους μπορούμε.

Σε σχέση με το μεγάλο θέμα των εισιτηρίων του αγώνα παρακαλείστε να μην βομβαρδίζετε τα τηλέφωνα διότι η μπαταρία μας τελειώνει στην κυριολεξία σε μισή ώρα. Θα ενημερωθείτε πολύ σύντομα και ΕΠΑΝΑΛΑΜΒΑΝΟΥΜΕ για άλλη μια φορά, ότι αυστηρή προτεραιότητα θα έχουν μέλη του συνδέσμου.

Η ΟΜΑΔΑ ΘΑ ΠΑΙΞΕΙ ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΣΤΟ ΒΙΚΕΛΙΔΗΣ

ΕΓΓΥΗΣΗ Ο SUPER 3 ΚΥΠΡΟΥ OFFICIAL

ΚΑΙ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΤΟΥ ΘΕΟΥ ΤΟΥ ΠΟΛΕΜΟΥ ΣΕ ΛΕΥΚΩΣΙΑ, ΛΕΜΕΣΟ, ΛΑΡΝΑΚΑ ΠΑΦΟ ΚΑΙ ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΕΠΑΡΧΙΑ ΑΜΜΟΧΩΣΤΟΥ».

Ροη ειδησεων
Κλεισιμο