Κούγιας: «Αν βρεθούμε σε ένα δωμάτιο με τον Μελισσανίδη, ο ένας θα βγει ζωντανός»

Ο Αλέξης Κούγιας έκανε προσωπική δήλωση, απαντώντας στην ανακοίνωση του Ατρόμητου και κάνοντας... γλαφυρή αναφορά στην κόντρα του με τον Δημήτρη Μελισσανίδη και συμβουλεύοντας τους Περιστεριώτες να προσέχουν όταν μιλούν γι' αυτόν.

Κόντρα αλά... ελληνικά περιλαμβάνει η μέρα στο μέτωπο της Super League, με αφορμή τα τηλεοπτικά δικαιώματα, τη συμφωνία με την ΕΡΤ και όσα προκύπτουν από την κόντρα μεταξύ των ομάδων για τα παραπάνω.

Σε συνέντευξή του ο ιδιοκτήτης της ΑΕΛ αναφέρθηκε στη Λαμία, τον ΟΦΗ και τον Ατρόμητο. Οι Περιστεριώτες σήκωσαν το «γάντι» και απάντησαν με επίσημη ανακοίνωση, με τον Α. Κούγια να επανέρχεται, να αναφέρεται στην κόντρα του με τον Δημήτρη Μελισσανίδη και την ΑΕΚ και να κάνει... συστάσεις για τον τρόπο με τον οποίο μιλούν για εκείνον.

Αναλυτικά:

«Πληροφορήθηκα για το περιεχόμενο της δηλώσεως του Ατρομήτου και θέλω να δηλώσω ότι λυπάμαι ιδιαίτερα αυτούς που  γράφουν αυτές τις ανακοινώσεις, εκθέτουν τον φίλο μου Γιώργο Σπανό, εκθέτουν τον ίδιο τον Ατρόμητο και έχουν ένα μόνο θετικό αποτέλεσμα, κάνουν τον κόσμο να γελάει.

Τι σχέση έχει η νίκη της ΑΕΛ επί της ΑΕΚ στο Ολυμπιακό Στάδιο με τις δύο νίκες του ΟΦΗ επί του Παναθηναϊκού και του Ατρομήτου εκτός έδρας, με τις οποίες σώθηκε  ο ΟΦΗ και υποβιβάσθηκαν τα Γιάννενα;

Υπονοεί αυτός που γράφει τις ανακοινώσεις ότι η ΑΕΛ κέρδισε γιατί της χαρίστηκε η ΑΕΚ;

Δεν γνωρίζουν ότι εάν εγώ με τον Μελισσανίδη βρεθούμε μόνοι μας σε ένα δωμάτιο χωρίς τους μπράβους του, ένας θα βγει ζωντανός, μετά τα όσα έχει κάνει εις βάρος μου και μετά τα όσα έχει ανακοινώσει ότι θέλει να κάνει στην ομάδα μου;

Μήπως δεν έχουν διαβάσει ότι μάζεψε τους ρεπόρτερ της ΑΕΚ και τους ανακοίνωσε ότι του χρόνου θα μας ρίξει οπωσδήποτε και ότι τους νικήσαμε γιατί η μπάλα είναι π…… ;

Και μια προσωπική συμβουλή προς τον Ατρόμητο και τους ανθρώπους του: Όταν αναφέρονται σε μένα να μετράνε τουλάχιστον μέχρι το χίλια πριν πουν κάτι, και για τα παλιά αλλά και για το μέλλον και όχι μόνο για το ποδόσφαιρο».

Aπό: gazzetta.gr

Ροη ειδησεων
Κλεισιμο