Αρνήθηκε 5 εκατ. ευρώ για Μπάρκα η ΑΕΚ!

Η Μονπελιέ έκανε πρόταση που έφτανε στα 4,5 με 5 εκατ. ευρώ για τον Μπάρκα, συν ποσοστό μεταπώλησης, αλλά η Ενωση αρνήθηκε.

Ο διεθνής Ελληνας τερματοφύλακας είναι ένας από αυτούς που μπορούν να φέρουν καλή πρόταση στην ΑΕΚ, αφού υπήρξε πριν λίγο καιρό και το ενδιαφέρον της Ρόμα. Οι Ιταλοί, τελικά, αποφάσισαν να μη δώσουν συνέχεια στο θέμα, αλλά στη Γαλλία η Μονπελιέ είναι έτοιμη να το κάνει. Βασικά το έχει κάνει ήδη, αφού στη Γαλλία υποστηρίζουν ότι έγινε μια πρώτη πρόταση ύψους 4,5 με 5 εκατ. ευρώ συν ποσοστό μεταπώλησης (15-20%, με την απάντηση της Ενωσης να είναι αρνητική! Σύμφωνα με όσα λένε οι Γάλλοι, οι συζητήσεις ανάμεσα στις δύο ομάδες συνεχίζονται, πράγμα που σημαίνει ότι η Μονπελιέ, η οποία ψάχνει για τερματοφύλακα, είναι πιθανό να επανέλθει με μεγαλύτερη προσφορά.

Θα πρέπει να είναι πολύ μεγαλύτερη, πάντως, αν θέλει να έχει ελπίδες να αποκτήσει τον Μπάρκα, αφού πληροφορίες αναφέρουν ότι οι Κιτρινόμαυροι το προηγούμενο διάστημα είπαν "όχι" και σε πρόταση (άλλης ομάδας) που έφτανε στα 6 εκατ. ευρώ. Πράγμα που σημαίνει ότι η ΑΕΚ θα συζητήσει σοβαρά το να πουλήσει τον Ελληνα τερματοφύλακα με ένα ποσό που θα είναι στα 10 εκατ. ευρώ. Μίνιμουμ 8...

Πηγή: Gazzetta.gr

Ροη ειδησεων
Κλεισιμο