«Στο στόχαστρο του Ερυθρού Αστέρα ο Ουάρντα»

Μεταγραφικό σενάριο από την Σερβία, προκύπτει για τον Αμρ Ουάρντα, καθώς η ιστοσελίδα «novosti.rs» αποκαλύπτει ενδιαφέρον του Ερυθρού Αστέρα, για τον Αιγύπτιο μεσοεπιθετικό του ΠΑΟΚ.

Σύμφωνα με τα όσα αναφέρουν οι Σέρβοι, οι ιθύνοντες του Ερυθρού Αστέρα θέλουν να ενισχύσουν την μεσοεπιθετική τους γραμμή και ψηλά στην μεταγραφική τους λίστα βρίσκονται τα ονόματα του Αμρ Ουάρντα και του Λαμί Γιάλοου της Σαλερνιτάνα.

Το ρεπορτάζ της «novosti.rs», αναφέρει ότι οι επιτελείς του συλλόγου από το Βελιγράδι, έχουν ήδη... χτυπήσει την πόρτα του ΠΑΟΚ για τον 25χρονο μεσοεπιθετικό με τις αρχικές επαφές να αφορούν δανεισμό του Ουάρντα με οψιόν αγοράς για το επόμενο καλοκαίρι.

To... αγκάθι στις επαφές του Ερυθρού Αστέρα με τον ΠΑΟΚ, σύμφωνα πάντα με τους Σέρβους, έχει να κάνει με τις απαιτήσεις του Δικεφάλου, που αξιώνει ένα ποσό πάνω από το εκατομμύριο για την ρήτρα αγοράς του Ουάρντα.

Ο Αιγύπτιος μεσοεπιθετικός βρίσκεται εκτός πλάνων στον ΠΑΟΚ, με τους ανθρώπους του Δικεφάλου να ψάχνουν ομάδα για να παραχωρηθεί ο 25χρονος μεσοεπιθετικός και μένει να φανεί αν έχουν βάση τα όσα γράφουν οι Σέρβοι για το ενδιαφέρον του Ερυθρού Αστέρα.

Ροη ειδησεων
Κλεισιμο