Πρόταση σε Δώνη!

Μετά την αγγλική Χάντερσφιλντ, ο Γιώργος Δώνης απάντησε αρνητικά και στην προσέγγιση της Αλ Αχλί της Αιγύπτου, αφού δεν σκοπεύει να αφήσει στη μέση το έργο του στον Παναθηναϊκό. Διαβάστε το ρεπορτάζ του Sport24.gr.

Πριν από μία εβδομάδα, η αγγλική Χάντερσφιλντ εμφανίστηκε από το... πουθενά και προσέγγισε τον Γιώργο Δώνη για να συνεργαστούν. Ο Δώνης παρότι ονειρεύεται να δουλέψει στην Αγγλία, απέρριψε την πρόταση γιατί δεν σκοπεύει να αφήσει στη μέση το έργο του στον Παναθηναϊκό.

Ωστόσο, η Χάντερσφιλντ δεν ήταν η μόνη από το εξωτερικό που πρότεινε δουλειά στον Δώνη... Ο προπονητής του Τριφυλλιού έλαβε και δεύτερη προσφορά τις τελευταίες μέρες προκειμένου να μετακομίσει σε άλλη χώρα. Όχι της Ευρώπης, αλλά της Βορείου Αφρικής...

Σύμφωνα με τις πληροφορίες του Sport24.gr, η Αλ Αχλί από την Αίγυπτο πλησίασε τον Γιώργο Δώνη για να αναλάβει την τεχνική ηγεσία της. Όμως, 50χρονος κόουτς ευχαρίστησε για το ενδιαφέρον και απάντησε αρνητικά, διότι δεν προτίθεται να φύγει από την Αθήνα.

Ο πάγκος της Αλ Αχλί παραμένει άδειος από τις 18 Αυγούστου, όταν απολύθηκε ο Ουρουγουανός προπονητής Μάρτιν Λαζάρτε εξαιτίας του αποκλεισμού από το Κύπελλο από τις Pyramids FC. Κατόπιν, ένα μέλος της διοίκησης επικοινώνησε με τον Δώνη για να τον ρωτήσει αν θα ήθελε να δουλέψει στο Κάιρο.

Η Αλ Αχλί αποτελεί δέλεαρ για κάθε επαγγελματία, διότι είναι το κορυφαίο ποδοσφαιρικό club της Αιγύπτου και έχει τους περισσότερους τίτλους στην Αφρική. Για να συνεχίσει στον Παναθηναϊκό, ο Δώνης είπε "όχι" σε μία ομάδα που θα του επέτρεπε να κάνει πρωταθλητισμό στο υψηλότερο επίπεδο...

Αξίζει να σημειωθεί ότι ο Δώνης έχει νωπή και θετική εμπειρία από τον αραβικό κόσμο. Το 2015 το "τραίνο" είχε εργαστεί στην Αλ Χιλάλ της Σαουδικής Αραβίας και το 2016 στην Αλ Σαρτζά των Ηνωμένων Αραβικών Εμιράτων.

sport24.gr

Ροη ειδησεων
Κλεισιμο