«Χλωμιάζει» του Πογέτ στην ΑΕΚ

Το ενδεχόμενο ανάληψης της τεχνικής ηγεσίας από τον Γκουστάβο Πογέτ έχει απομακρυνθεί αρκετά μιας και υπάρχει διαφορά στα «θέλω» των δύο πλευρών.

Η ΑΕΚ βρίσκεται στην Τουρκία και στην Τραπεζούντα όπου θα αντιμετωπίσει σήμερα (29/8) την τοπική Τραμπζονσπόρ στο πλαίσιο της ρεβάνς της ήττας με 3-1 στο ΟΑΚΑ, για τα playoffs του Europa League.

Η Ένωση βρίσκεται σε μεταβατική φάση αφού μετά την απομάκρυνση του Μιγκέλ Καρντόσο έχει αναλάβει προσωρινά χρέη προπονητή ο Νικος Κωστένογλου, την ώρα που ο νέος τεχνικός διευθυντής, Ίλια Ίβιτς ψάχνει τον επόμενο προπονητή της ομάδας.

Τα μέχρι τώρα δεδομένα έφερναν τον Γκουστάβο Πογέτ σαν το απόλυτο φαβορί για την ανάληψη της θέσης. Σύμφωνα όμως με την Ώρα των Σπορ, μετά τις πρώτες συζητήσεις μεταξύ των δύο πλευρών, το ενδεχόμενο αυτό έχει «αδυνατήσει» αρκετά. Αυτό συμβαίνει γιατί διαπιστώθηκε αρκετά μεγάλη απόσταση στα «θέλω» των δύο πλευρών. Η περίπτωση του Ουρουγουανού τεχνικού ωστόσο δεν έχει ναυαγήσει οριστικά, αλλά φαίνεται να πηγαίνει πιο πίσω στη λίστα του Ίβιτς.

Πηγή: to10.gr

Ροη ειδησεων
Κλεισιμο