Έντονος ο Σαββίδης μετά τον αποκλεισμό

Ο ισχυρός άνδρας του ΠΑΟΚ, Ιβάν Σαββίδης βρίσκεται ίσως για πρώτη φορά τα τελευταία τρία χρόνια σε μια κρίση που έχει προκαλέσει μια αγωνιστική αποτυχία της ομάδας του. Η πρώτη αντίδραση του προέδρου του Δικεφάλου.

Ο αποκλεισμός από την Σλόβαν Μπρατισλάβας έχει προκαλέσει έντονο προβληματισμό,  πολύ σκληρή κριτική προς όλους από τους απογοητευμένους φίλους του ΠΑΟΚ και η επόμενη ημέρα απαιτεί σωστή διαχείριση.

Η πρώτη αντίδραση από τον Ιβάν Σαββίδη που είδε για μια ακόμη χρονιά την ομάδα του να αποτυγχάνει στην Ευρώπη, ήταν να συγκεντρώσει τεχνικό επιτελείο και παίκτες και να τους μιλήσει σε έντονο ύφος στο ξενοδοχείο αναζητώντας τα αίτια για τον αποκλεισμό.

Η αλήθεια είναι ότι ο ισχυρός άνδρας του Δικέφαλου θα είναι αυτός που θα καθορίσει και ποια θα είναι η επόμενη ημέρα γιατί από τις αποφάσεις του θα δρομολογηθούν όλες οι εξελίξεις. Την τελευταία φορά που ο ΠΑΟΚ γνώρισε έναν παρόμοιο αποκλεισμό από την Ευρώπη, το καλοκαίρι του 2017 από την Έστερσουντ, ο Ιβάν Σαββίδης απάντησε με την απόκτηση του Μαουρίσιο, του Βιεϊρίνια και του Ζαμπράνο. Τώρα βέβαια τα πράγματα είναι διαφορετικά…

Το Financial Fair Play περιορίζει ως έναν βαθμό την ευχέρεια κινήσεων, αλλά δεν τις εμποδίζει σε απόλυτο βαθμό.  Το θέμα είναι τι θέλει να κάνει ο Σαββίδης και πως θα διαχειριστεί το αδιέξοδο το οποίο έχει δημιουργηθεί με τον ΠΑΟΚ να αποκλείεται πρόωρα από την Ευρώπη και πλέον να στρέφει αναγκαστικά το ενδιαφέρον του αναγκαστικά στις εγχώριες διοργανώσεις.

Ροη ειδησεων
Κλεισιμο