Πολύ ψηλά στη λίστα ο Ουζουνίδης - Υπάρχει εναλλακτική λύση

Ο Άρης μπαίνει σε διαδικασία πρόσληψης προπονητή, σε πρώτη φάση θα γίνει επαφή με τον Μαρίνο Ουζουνίδη κι αν δεν βρεθεί σημείο επαφής, θα αποταθεί στην ξένη αγορά.

Οι ώρες που μεσολάβησαν από την υποβολή παραίτησης του Σάββα Παντελίδη μέχρι τη σημερινή (1/9) επικοινωνία του έμπειρου τεχνικού με τον Θόδωρο Καρυπίδη δεν άλλαξαν τα δεδομένα. Ο 53χρονος προπονητής αποτελεί παρελθόν από την ομάδα και πλέον ο Άρης βρίσκεται σε διαδικασία επαφών με απώτερο σκοπό την πρόσληψη του αντικαταστάτη του. Συγκεκριμένη λίστα δεν έχει καταρτιστεί, εξάλλου όλα έγιναν ξαφνικά στον Άρη, είναι σαφές όμως ότι ο πρώτος προπονητής με τον οποίον θα συζητήσει ο ισχυρός άνδρας της ΠΑΕ είναι ο Μαρίνος Ουζουνίδης. Αυτή η επαφή προβλέπεται να γίνει εντός των επόμενων ωρών και ουσιαστικά θα φανεί αν υπάρχουν οι προϋποθέσεις συμφωνίας. Το βέβαιο είναι ότι ο πρώην προπονητής της ΑΕΚ έχει ως προτεραιότητα τη συνεργασία με σύλλογο του εξωτερικού.

Στην περίπτωση που δεν προχωρήσει η περίπτωση του Ουζουνίδη, ο Θόδωρος Καρυπίδης θα αποταθεί στην ξένη αγορά με προτεραιότητα σε προπονητές οι οποίοι έχουν περάσει από το Πρωτάθλημα και γνωρίζουν την ελληνική πραγματικότητα.

Πηγή: gazzetta.gr

Ροη ειδησεων
Κλεισιμο