"Μας έκλεψαν δύο γκολ, παρωδία το VAR"

Μετά το νικηφόρο (0-1) παιχνίδι του Ολυμπιακού απέναντι στην ΑΕΛ, ο αντιπρόεδρος της ερυθρόλευκης ΠΑΕ, Κώστας Καραπαπάς, πέρασε στην αντεπίθεση. Χαρακτήρισε παρωδία το σύστημα VAR στην Ελλάδα, υποστήριξε ότι στο ματς με τους Θεσσαλούς "έκλεψαν δύο γκολ από τον Ολυμπιακό", ενώ ξέσπασε για τον αγωνιστικό χώρο στο AEL FC Arena.

Η δήλωση του Καραπαπά στη Nova: "Δυστυχώς είδαμε για μια ακόμα Κυριακή μια παρωδία με το σύστημα VAR.να σύστημα το οποίο όπως θα δείτε τις επόμενες μέρες και όπως θα αποκαλυφθεί ο ελληνικός λαός το έχει πληρώσει διπλάσια και τριπλάσια από ό,τι σε άλλες χώρες. Δυστυχώς αντί να κάνει καλό στο ποδόσφαιρο, το οδηγεί σε αυτήν την παρωδία. Σήμερα έχουν ακυρωθεί δύο κανονικά γκολ από τον Ολυμπιακό, μας έχουν κλέψει δύο γκολ.

Δεν μας ενδιαφέρει αν αυτό το σφύριγμα γίνεται στον αγωνιστικό χώρο ή σε κάποια παράγκα που βρίσκεται απέξω, πάντως έχουν ακυρωθεί πάλι από τον Ολυμπιακό δύο κανονικά γκολ. Το VAR υπάρχει για να γίνεται κανονικό το ποδόσφαιρο και πιο δίκαιο, δεν το βλέπουμε. Ούτε σήμερα το είδαμε, ούτε βλέπουμε να συμβαίνει σε άλλα γήπεδα. Βλέπουμε να γίνονται συσκέψεις τετράλεπτες και πεντάλεπτες για να πάρουν αποφάσεις στο VAR, όλως τυχαίως βολικές για κάποιες. Η ουσία είναι ότι έτσι το ελληνικό ποδόσφαιρο δεν υπάρχει, ούτε με τέτοιους αγωνιστικούς χώρους, ούτε με το περίφημο VAR.

Δυστυχώς είναι μια μεγάλη αποτυχία και φταίνε όλοι γι' αυτό. Το ελληνικό ποδόσφαιρο δεν θα πάει μπροστά έτσι. Το αν η παράγκα είναι συνδεδεμένη με το χορτάρι ή με το VAR, δεν έχει μεγάλη σημασία".

Ροη ειδησεων
Κλεισιμο