Μένει στον Παναθηναϊκό ο Δώνης

Μετά από περίπου δυο ώρες ολοκληρώθηκε η συνάντηση του Γιάννη Αλαφούζου με τους Νίκο Νταμπίζα και Γιώργο Δώνη στο γραφείο του μεγαλομετόχου, με αποκλειστικό θέμα συζήτησης το κακό αγωνιστικό πρόσωπο των πράσινων και δη την απόδοση ευθυνών. Η βαριά ήττα από τον Άρη ήταν η σταγόνα που ξεχείλισε το ποτήρι και έφερε αυτή τη συνάντηση σε επίπεδο κορυφής.

Ο ιδιοκτήτης του τριφυλλιού άκουσε τα όσα είχαν να του πουν τόσο ο τεχνικός διευθυντής της ομάδας, καθώς φυσικά και την εισήγηση του για παραμονή του Δώνη, όσο και ο προπονητής.

Το πέρας της συνάντησης βρήκε τον Γιώργο Δώνη να παίρνει ψήφος εμπιστοσύνης, κάτι το οποίο ήθελε και ο ίδιος, από τον μεγαλομέτοχο του τριφυλλιού και έτσι θα παραμείνει στον πράσινο πάγκο. Θα έχει δηλαδή την ευκαιρία να ανατρέψει την κατάσταση. Όσο δύσκολη και αν φαντάζει αυτό καθώς δεν υπάρχει ποδοσφαιρική λογική στην εικόνα των πράσινων ενώ ακολουθεί και το "αιώνιο" ντέρμπι με τον Ολυμπιακό.

Όπως ήταν λογικό στη συνάντηση που είχαν οι τρεις άνδρες ο Αλαφούζος εξέφρασε τις απορίες του για το κακό αγωνιστικό πρόσωπο της ομάδας και τόνισε πως καλές οι δικαιολογίες και οι εξηγήσεις αλλά φυσικά θέλει να δει και πράξεις και συγκεκριμένα την αγωνιστική βελτίωση της ομάδας.

Οι Νταμπίζας και Δώνης προσπάθησαν ο καθένας από την πλευρά του να εξηγήσουν τι φταίει κατά τη γνώμη τους και το πως μπορεί να γυρίσει ο τροχός.

Ροη ειδησεων
Κλεισιμο