Μασούρας: «Τα προηγούμενα ματς πρέπει να γίνουν μάθημα»

Ο Γιώργος Μασούρας ανέφερε ότι ο Ολυμπιακός πρέπει να αναλύσει τις αδυναμίες του Άρη για να πάρει το θετικό αποτέλεσμα. Ο Ολυμπιακός αντιμετωπίζει τον Άρη σήμερα (6/10, 19.30) στο «Κλ. Βικελίδης». Ο Γιώργος Μασούρας μίλησε στη Nova για το ματς της Θεσσαλονίκης, αναφέρθηκε στη ήττα από τον Ερυθρό Αστέρα, ενώ σχολίασε και τα λόγια του Βλάνταν Μιλόγεβιτς.

Για τα συναισθήματα του μετά τον Ερυθρό Αστέρα

«Υπάρχει πικρία για τον τρόπο που ηττηθήκαμε, παρ' όλα αυτά υπάρχει από εμένα προσωπικά αντίδραση και θεωρώ και από τους συμπαίκτες μου. Αδικήσαμε τον εαυτό μας στη Σερβία. Θέλουμε να γίνει μάθημα αυτό για εμάς, για να προσωρήσουμε στη δύσκολη συνέχεια». 

Για τα λόγια του Πέδρο Μαρτίνς την τελευταία εβδομάδα

«Δε στάθηκε τόσο πολύ στο παιχνίδι με τον Ερυθρό Αστέρα, γιατί έχουμε μπροστά μας ένα δυσκολότερο με τον Άρη για το πρωτάθλημα, που είναι και ο κύριος μας στόχος. Μας είπε πως αυτό το ματς είναι ένα μάθημα όπως και αυτό με τον Παναθηναϊκό. Όταν προηγούμαστε θα πρέπει με κάθε τρόπο να κρατάμε το υπέρ μας αποτέλεσμα».Ο Άντον Μάγκλιτσα μπορεί να παίζει στην Κίνα αλλά δεν ξεχνά με τίποτα τον Απόλλωνα.

Για τον Άρη

«Είναι από τις έδρες του πρωταθλήματος από την οποία πρέπει να περάσει κάθε ομάδα που θέλει να πάρει το πρωτάθλημα. Πάμε με μοναδικό στόχο τη νίκη για να συνεχίσουμε το σερί μας στο πρωτάθλημα. Πρέπει να αναλύσουμε τις αδυναμίες του αντιπάλου για να πάρουμε το θετικό αποτέλεσμα. Τα προηγούμενα ματς πρέπει να γίνουν μάθημα και να μπορούμε να διαχειριστούμε καλύτερα τα αποτελέσματα».

Για το τι ξεχωρίζει από τον Άρη

«Η επιθετική τετράδα του Άρη ξεχωρίζει. Εναλλάσονται στην επίθεση, έχουν ποιότητα και είναι εξαιρετικοί επιθετικά. Θα ψάξουν αυτούς τους παίκτες, αν είμαστε όπως πρέπει, θα πάρουμε το θετικό αποτέλεσμα».

Ροη ειδησεων
Κλεισιμο