Σκέψεις για επιστολή στην UEFA για τις διαιτητικές αποφάσεις

Σκέψεις για επιστολή στην UEFA προκειμένου να την ενημερώσουν αναφορικά με τις διαιτητικές αποφάσεις εις βάρος τους, κάνουν στον Παναθηναϊκό.

Ο Παναθηναϊκός για ένα ακόμα παιχνίδι έπεσε θύμα διαιτητικών αποφάσεων εις βάρος του το Σάββατο κόντρα στην Ξάνθη. Βεβαίως, σε αυτό το ματς οι πράσινοι αδικήθηκαν περισσότερο από κάθε άλλο αφού δεν μέτρησε ένα κανονικό δικό τους γκολ, ενώ κατοχυρώθηκε ένα των φιλοξενούμενων που υπήρχε οφσάιντ.

Οι αποφάσεις αυτές των Κομίνη και Σκουλά (που βρισκόταν στο VAR) φαίνεται πως έχουν προβληματίσει πολύ έντονα τους ανθρώπους του Παναθηναϊκού που εξετάζουν να προχωρήσουν σε κάποιες κινήσεις με σκοπό να ενημερώσουν την UEFA για αντιμετώπιση που έχει ο σύλλογος. Το πιθανότερο είναι αυτό να γίνει μέσω επιστολής. Υπενθυμίζεται πως πέρσι οι πράσινοι είχαν συναντηθεί με τον Μέλο Περέιρα και είχαν λάβει διαβεβαιώσεις πως ο Παναθηναϊκός θα έχει από τους διαιτητές την πρέπουσα αντιμετώπιση.

Οι διαβεβαιώσεις αυτές όμως έμειναν στα λόγια και άρα πλέον κρίνουν πως δεν υπάρχουν άλλα περιθώρια για εντός Ελλάδας ενέργειες και πρέπει να απευθυνθούν στην ευρωπαϊκή Ομοσπονδία. Σημειώνεται πως για την ώρα δεν έχει γίνει κάποια ενέργεια, πλην όμως υπάρχουν σοβαρές σκέψεις που είναι πολύ πιθανό εντός των προσεχών ημερών να γίνουν πράξη.

Πηγή: sdna.gr

Ροη ειδησεων
Κλεισιμο