Νέο δημοσίευμα για Κωστή - Ποια ομάδα του έριξε άκυρο!

Το SDNA αποκαλύπτει μια...ζουμερή (κρητική) ιστορία, με πρωταγωνιστή τον 19χρονο μέσο και νέο μεταγραφικό απόκτημα της πειραϊκής ομάδας από τη Νέα Σαλαμίνα.

Τι περίεργα παιχνίδια που σκαρώνει το ποδόσφαιρο. Η συμφωνία του Ολυμπιακού με την Νέα Σαλαμίνα για την μεταγραφή του Ιωάννη Κωστή στην πειραϊκή ομάδα, ξύπνησε μνήμες στο στρατόπεδο του Κισσαμικού!

Οι Χανιώτες θυμήθηκαν μια παλιά ιστορία με πρωταγωνιστή τον 19χρονο μέσο.

Συγκεκριμένα, το καλοκαίρι του 2018 το βιογραφικό του Κύπριου ποδοσφαιριστή κυκλοφόρησε στα ιδιαίτερα διαμερίσματα της κρητικής ομάδας.

Η Νέα Σαλαμίνα έψαχνε εκείνη την περίοδο ομάδα προκειμένου να στείλει ως δανεικό τον νεαρό ποδοσφαιριστή και να του δώσει έτσι την ευκαιρία να πάρει παιχνίδια στα πόδια του, έχοντας την σεζόν 2017-18 μόλις 9 συμμετοχές με τον κυπριακό σύλλογο.

Έτσι ο δανεισμός του Κωστή προτάθηκε (μεταξύ άλλων κλαμπ) και στον Κισσαμικό, χωρίς ωστόσο να κάνει το «κλικ» που θα έπρεπε στους ανθρώπους της ομάδας των Χανίων ούτως ώστε να περάσουν στο…παρασύνθημα.

Εν τέλει, ο παίκτης έμεινε στη Νέα Σαλαμίνα και μάλιστα διέγραψε μια πολύ καλή σεζόν με 26 συμμετοχές που «έφτιαξαν» για τα καλά το όνομά του και τον έβαλαν στη...βιτρίνα.

Το πιο εντυπωσιακό εκείνης της (κρητικής) ιστορίας όμως είναι άλλο.

Ο Κωστή δεν προτάθηκε στον Κισσαμικό απλά ως δανεικός, αλλά μαζί με μια οψιόν αγοράς ύψους 70.000 ευρώ!

Σχεδόν ένα χρόνο αργότερα από τότε, έφτασε στο σημείο να πωλείται από τη Νέα Σαλαμίνα στον Ολυμπιακό έναντι 500.000 ευρώ!

Κι αυτό φυσικά συνέβη έχοντας νωρίτερα εκτοξεύσει την χρηματιστηριακή αξία του, μέσω των εμφανίσεων του στο κυπριακό πρωτάθλημα και την κλήση του στην Εθνική ομάδα.  

Συμβαίνουν κι αυτά.

Πηγή: sdna.gr

Ροη ειδησεων
Κλεισιμο