Ανατροπή με Χατζηγιοβάνη στον Παναθηναϊκό

Ο Τάσος Χατζηγιοβάνης αποδέχτηκε τη βελτιωμένη πρόταση που κατέθεσε ο Γιάννης Αλαφούζος και θα συνεχίσει να φορά τη φανέλα του Παναθηναϊκού για τα επόμενα τρία χρόνια.

Μετά το ραντεβού με τον Γιάννη Αλαφούζο, την υψηλότερη προσφορά και κυρίως τις διευκρινίσεις του μεγαλομετόχου της ΠΑΕ, ο Χατζηγιοβάνης αποφάσισε να απαντήσει καταφατικά.

Η πρόταση του Αλαφούζου προσέγγισε τα «θέλω» του Χατζηγιοβάνη, ο ποδοσφαιριστής μείωσε τις αρχικές απαιτήσεις του και επιτεύχθηκε ο συμβιβασμός. Ο Χατζηγιοβάνης θα υπογράψει νέο τριετές συμβόλαιο, το οποίο θα τεθεί άμεσα σε ισχύ και θα έχει διάρκεια μέχρι τον Ιούνιο του 2022.

Πέραν από το οικονομικό, ο Χατζηγιοβάνης πείστηκε από τα λεγόμενα του Αλαφούζου για τον αναβαθμισμένο ρόλο που θα έχει στον Παναθηναϊκό. Ο μεγαλομέτοχος της ΠΑΕ επανέλαβε ότι έχει ως προτεραιότητα τη δημιουργία ενός ελληνικού «κορμού» και θεωρεί τον Χατζηγιοβάνη αναπόσπαστο κομμάτι του.

Ο Χατζηγιοβάνης θα υπογράψει το νέο συμβόλαιο του, μόλις επιστρέψει από το εξωτερικό ο ατζέντης του Πασχάλης Τουντούρης, ο οποίος ταξιδεύει για επαγγελματικές υποχρεώσεις.

Απότομη μεταβολή κλίματος λόγω Νταμπίζα

Ο Τάσος Χατζηγιοβάνης και ο ατζέντης του είχαν διαρρήξει τις σχέσεις τους με τον Νίκο Νταμπίζα και δεν υπήρχε περίπτωση να συμφωνήσουν. Ο Γιάννης Αλαφούζος είχε ενημερωθεί για την υπόθεση, μίλησε με τον ποδοσφαιριστή και τον εκπρόσωπο και αυτή ήταν η αφορμή για να πειστεί ότι πρέπει να τον απομακρύνει από τη θέση του.

Ουσιαστικά, η αλλαγή στη διεύθυνση του ποδοσφαιρικού τμήματος ήταν το τελευταίο κομμάτι του «παζλ», που έπεισε τον Χατζηγιοβάνη ότι πρέπει να συνεχίσει στον Παναθηναϊκό. Ο Αλαφούζος έχει ζητήσει ενημέρωση και για τους υπόλοιπους νεαρούς που δεν έχουν υπογράψει νέο συμβόλαιο και δεν αποκλείεται να παρέμβει για να επηρεάσει τις ισορροπίες.

Πηγή: to10.gr

Ροη ειδησεων
Κλεισιμο