Αυτό το πέναλτι δεν έδωσε στον ΟΦΗ! (vid)

Ο ΟΦΗ φωνάζει για την φάση του 33ου λεπτού, όταν ζήτησε πέναλτι σε μαρκάρισμα του Σεμέδο στον Φιγκεϊρέδο, το οποίο δεν δόθηκε μετά από υπόδειξη του VAR Room.

Έντονα παράπονα από την διαιτησία έχει ο ΟΦΗ, που φωνάζει για τον μη καταλογισμό πέναλτι στην φάση του 33ου λεπτού (με το σκορ στο 1-0) σε μαρκάρισμα του Ρουμπέν Σεμέδο στον Φιγκεϊρέδο. Ο Παπαδόπουλος άφησε την φάση στην κανονική της διάρκεια, όμως διέκοψε την αναμέτρηση, αφού το Var Room ήθελε να την τσεκάρει ξανά.

Όπως έδειξαν τα τηλεοπτικά ριπλέι, ο Πορτογάλος στόπερ του Ολυμπιακού σε καμία περίπτωση δεν βρίσκει την μπάλα και με την φόρα που έχει στο τάκλιν φαίνεται να βρίσκει τον επιθετικό του ΟΦΗ, ο οποίος πέφτει στο έδαφος.

Το οξύμωρο είναι ότι αυτή την ιδιαίτερη φάση από το VAR Room, ο αρμόδιος διαιτητής Κουμπαράκης δεν ζήτησε από τον Παπαδόπουλο να δει και ο ίδιος την φάση (όπως και θα ήταν το πιο λογικό), αλλά έκρινε ότι δεν υπάρχει καμία περίπτωση πέναλτι και έδωσε εντολή να συνεχιστεί το παιχνίδι.

Είναι μία φάση στην οποία θα μπορούσε να δοθεί πέναλτι, αφού φαίνεται ότι υπάρχει παράβαση, όμως από το Var Room, ο διαιτητής Κουμπαράκης έδωσε εντολή να συνεχιστεί το παιχνίδι.

Πηγή: sdna.gr

Ροη ειδησεων
Κλεισιμο