Προβληματισμός για Παπαβασιλείου

Ο Πανιώνιος προχώρησε -χωρίς λόγο- μετά τη δεύτερη αγωνιστική σε αλλαγή προπονητή με τον Νίκο Ζαμάνη να θεωρεί πως έτσι θα βελτιωθεί η εικόνα της ομάδας του. Φυσικά ποτέ το βασικό πρόβλημα δεν ήταν ο κόουτς και αυτό αποδεικνύεται τώρα.

Τον Άκη Μάντζιο διαδέχτηκε ο Νίκκι Παπαβασιλείου. Άπειρος για τη Super League 1, αλλά με τον Ζαμάνη να εκτιμά πως κάνει για να βγάλει τα κάστανα από τη φωτιά. Τα αποτελέσματα, πάντως, τον εκθέτουν. Και έχει αρχίσει να το αντιλαμβάνεται και ο ίδιος τώρα.

Αυτό δείχνουν και κάποια τηλέφωνα που έκανε αυτές τις μέρες από εδώ και από εκεί για να εκμυστηρευτεί τις σκέψεις του. Μετά το βαρύ 4-0 στο Περιστέρι ο Πανιώνιος γνώρισε τέταρτη διαδοχική ήττα και έμεινε για πέμπτο ματς χωρίς νίκη. Εξακολουθεί να είναι με αρνητικό πρόσημο στη βαθμολογία (-2) και το κλίμα είναι βαρύ.

Βαρύ και για τον Νίκκι Παπαβασιλείου. Οι πρώτες σκέψεις για το μέλλον του Κύπριου τεχνικού έχουν ήδη γίνει χωρίς να υπάρχει προς το παρόν κάποια απόφαση. Ακολουθεί για το πρωτάθλημα το ματς με τον Άρη στη Νέα Σμύρνη, ένα ακόμη αρκετά απαιτητικό παιχνίδι ενώ μεσοβδόμαδα υπάρχει παιχνίδι Κυπέλλου με τον Ολυμπιακό Βόλου.

Πηγή: sportime.gr

Ροη ειδησεων
Κλεισιμο