Μαρινάκης: «Η Μυρτώ ήταν η πιο δυνατή στιγμή του ντέρμπι»

Ο ηγέτης του Ολυμπιακού, Βαγγέλης Μαρινάκης έστειλε το δικό του μήνυμα για το ντέρμπι με την ΑΕΚ και στάθηκε στην παρουσία της Μυρτώς στο Καραϊσκάκη.

Ο Ολυμπιακός νίκησε την ΑΕΚ με 2-0 στο μεγάλο ντέρμπι της αγωνιστικής και παρέμεινε μόνος πρώτος και αήττητος στη Super League.

Το χθεσινό ντέρμπι όμως είχε πολύ όμορφες και συγκινητικές στιγμές, με την πιο δυνατή από αυτές να είναι αναμφίβολα η είσοδος στον αγωνιστικό χώρο της Μυρτώς μαζί με τον Αβραάμ Παπαδόπουλο και τα παιδιά του.

Ο ηγέτης του Ολυμπιακού, Βαγγέλης Μαρινάκης με ανάρτηση του στα social media στάθηκε στην παρουσία της Μυρτώς στο Καραϊσκάκη και έστειλε το δικό του μήνυμα τονίζοντας ότι ήταν η πιο δυνατή στιγμή του ντέρμπι.

Παράλληλα, ο μεγαλομέτοχος των ερυθρόλευκων συνεχάρη τον κόσμο της ομάδας για την ατμόσφαιρα που δημιούργησε στο ντέρμπι με την Ένωση.

Ο ηγέτης του Ολυμπιακού, Βαγγέλης Μαρινάκης έστειλε το δικό του μήνυμα για το ντέρμπι με την ΑΕΚ και στάθηκε στην παρουσία της Μυρτώς στο Καραϊσκάκη. Ο Ολυμπιακός νίκησε την ΑΕΚ με 2-0 στο μεγάλο ντέρμπι της αγωνιστικής και παρέμεινε μόνος πρώτος και αήττητος στη Super League. Το χθεσινό ντέρμπι όμως είχε πολύ όμορφες και συγκινητικές στιγμές, με την πιο δυνατή από αυτές να είναι αναμφίβολα η είσοδος στον αγωνιστικό χώρο της Μυρτώς μαζί με τον Αβραάμ Παπαδόπουλο και τα παιδιά του. Ο ηγέτης του Ολυμπιακού, Βαγγέλης Μαρινάκης με ανάρτηση του στα social media στάθηκε στην παρουσία της Μυρτώς στο Καραϊσκάκη και έστειλε το δικό του μήνυμα τονίζοντας ότι ήταν η πιο δυνατή στιγμή του ντέρμπι. Παράλληλα, ο μεγαλομέτοχος των ερυθρόλευκων συνεχάρη τον κόσμο της ομάδας για την ατμόσφαιρα που δημιούργησε στο ντέρμπι με την Ένωση.
Ροη ειδησεων
Κλεισιμο