Στα Σπάτα ο Μελισσανίδης και εξελίξεις στην ΑΕΚ

Το αφεντικό της ΑΕΚ βρίσκεται στα Σπάτα και αναμένεται να μιλήσει σε αυστηρό ύφος στους ποδοσφαιριστές. Όπως γίνεται αντιληπτό αναμένονται εξελίξεις και επικείμενες τιμωρίες...

Την εμφάνισή του στα Σπάτα έκανε ο Δημήτρης Μελισσανίδης σύμφωνα με το ρεπορτάζ μας στο gazzetta.gr, με τον διοικητικό ηγέτη της Ένωσης να δίνει το «παρών» στο προπονητικό κέντρο της ομάδας με αφορμή τα πειθαρχικά παραπτώματα που είχαν συμβεί τελευταία.

Ο Ίλια Ίβιτς είχε προειδοποιήσει τους κιτρινόμαυρους πριν το παιχνίδι με τον Βόλο ότι δεν θα ανεχτεί ξανά τέτοιες συμπεριφορές, ωστόσο την περασμένη Δευτέρα τα γεγονότα στο πάρτι του Βράνιες επιβάρυναν εκ νέου τη θέση ορισμένων παικτών. Η ΑΕΚ καταδίκασε τα περιστατικά και ανακοίνωσε ότι θα επιβληθούν ποινές βάσει του εσωτερικού κανονισμού του συλλόγου.

Έτσι, ο Δημήτρης Μελισσανίδης βρίσκεται στην προπόνηση και αναμένεται να μιλήσει με πολύ αυστηρό ύφος στους παίκτες. Προφανώς επίκεινται σημαντικές εξελίξεις έπειτα από αυτή την επίσκεψη και πιθανές ανακοινώσεις για τις κυρώσεις που αναμένονταν.

Αξίζει να σημειωθεί άλλωστε ότι από χθες το κλίμα είναι ιδιαίτερα βαρύ για τον Βράνιες έπειτα και από την ανάρτηση που έκανε μετά το τέλος του αγώνα από τον Ολυμπιακό, την οποία δεν κατέβασε παρά τις υποδείξεις που του έγιναν.

Ροη ειδησεων
Κλεισιμο