«Τρεις πρόεδροι εμπλέκονται σε κύκλωμα στοιχηματισμού»

Νέο σκάνδαλο με στημένους αγώνες στο ελληνικό ποδόσφαιρο προ των πυλών; Σύμφωνα με την εκπομπή «Η Δίκη στο Open» τρεις πρόεδροι ΠΑΕ εμπλέκονται σε κύκλωμα αλλοίωσης αποτελεσμάτων αγώνων και παράνομου στοιχηματισμού, καθώς κατονομάζονται σε δύο εισαγγελικές αναφορές.

Όπως ανέφερε χαρακτηριστικά η εκπομπή: «Στα έγγραφα περιγράφεται ο τρόπος με τον οποίο οι τρεις πρόεδροι χειραγωγούσαν τους αγώνες των ομάδων τους, πείθοντας ποδοσφαιριστές να έχουν μειωμένη απόδοση.

Οι δύο σχετικές αναφορές συντάχθηκαν εντός του 2019 και περιέχουν τα ονόματα ποδοσφαιριστών και ενός πρώην διαιτητή που στο παρελθόν διεύθυνε αγώνες της δεύτερης κατηγορίας.

Το υλικό διαβιβάστηκε από την εισαγγελέα Εφετών Αθηνών και εποπτεύουσα της Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος Βιργινία Σακελλαροπούλου στον προϊστάμενο της Εισαγγελίας Πρωτοδικών Βαγγέλη Ιωαννίδη. Πρόκειται για πρόεδρο ΠΑΕ της Super League της Βόρειας Ελλάδας, πρόεδρο ΠΑΕ της Super League 2 και πρόεδρο ΠΑΕ της Football League που εδρεύουν στη Θεσσαλία.

Το κύκλωμα παράνομου στοιχηματισμού είχε επεκταθεί σε όλη την Ελλάδα, μετείχε ποδοσφαιρικός παράγοντας από την Αττική και πολλά από τα στοιχήματα παίζονταν σε βαλκανικές χώρες».

Πηγή: www.sportime.gr

Ροη ειδησεων
Κλεισιμο