Από τον ΑΠΟΕΛ στον Παναθηναϊκό;

Ανάμεσα στους δυο υποψήφιους για να αναλάβουν τη θέση του διευθυντή της ακαδημίας του Παναθηναϊκού βρίσκεται ο Βαγγέλης Σάμιος του ΑΠΟΕΛ, όπως αναφέρουν ελλαδικά ΜΜΕ.

Το ρεπορτάζ του gazzetta.gr

Ο Βαγγέλης Σάμιος και ο Γιάννης Βονόρτας είναι οι επικρατέστεροι για την θέση του διευθυντή της ακαδημίας του Παναθηναϊκού. Αποφασίζει την άλλη εβδομάδα ο Γιάννης Αλαφούζος.

Στην τελική της ευθεία έχει μπει η πρόσληψη του διευθυντή της ακαδημίας στον Παναθηναϊκό. Μετά την αποχώρηση του Τάκη Φύσσα αλλά και του Νίκου Νταμπίζα, η ΠΑΕ έκανε έρευνα αγοράς για να καλύψει το κενό. Οι υποψήφιοι ήταν αποκλειστικά από την Ελλάδα και πλέον τα φαβορί είναι ξεκάθαρα. Δύο άνθρωποι που κατά το παρελθόν έχουν εργαστεί για αρκετά χρόνια στα τμήματα υποδομής του συλλόγου ερίζουν για την θέση.

Ο λόγος για τον Γιάννη Βονόρτα και τον Βαγγέλη Σάμιο. Ο Βονόρτας αποτελεί έναν εκλεκτό της απολύτου εμπιστοσύνης του Γιάννη Αλαφούζου, με τον μεγαλομέτοχο της εταιρίας να έχει την καλύτερη άποψη για τον έμπειρο τεχνικό. Όσον αφορά τον Σάμιο, τα τελευταία χρόνια είναι τεχνικός διευθυντής στις ακαδημίες του ΑΠΟΕΛ, έχει εμπειρία από το συγκεκριμένο πόστο και όλα είναι ανοιχτά.

Την ερχομένη εβδομάδα, εκτός απροόπτου, ο Γιάννης Αλαφούζος θα καταλήξει στον εκλεκτό και θα ανακοινωθεί η έναρξη της συνεργασίας.

Ροη ειδησεων
Κλεισιμο