Μάρτινς: "Δεν ενδιαφέρεται μόνο η Μπενφίκα για Σεμέδο"

Ο Πορτογάλος προπονητής του Ολυμπιακού, Πέδρο Μαρτίνς, σε συνένετυξη που παραχώρησε στο πορτογαλικό πρακτορείο ειδήσεων «Lusa», αποκάλυψε ότι η Μπενφίκα δεν είναι η μοναδική ομάδα που ενδιαφέρεται για τον Ρούμπεν Σεμέδο.

«Ως προπονητές είμαστε πάντα προετοιμασμένοι γι 'αυτό, να αποχωρήσει ένας παίκτης, ειδικά όταν γνωρίζουμε ότι υπάρχει ανάγκη να πωληθεί, προκειμένου η ομάδα για να υποστηρίξει τον προϋπολογισμό της» ανέφερε ο Πέδρο Μαρτίνς.

«Υπάρχει πολλή συζήτηση για τη Μπενφίκα, αλλά δεν είναι μόνο η Μπενφίκα, διότι γνωρίζω ότι υπάρχουν πολλοί σύλλογοι που ενδιαφέρονται γι αυτόν», συνέχισε.

«Η μετακίνησή του Σεμέδο στην Ρίο Άβε ήταν πολύ σημαντική. Μπορεί να φτάσει σε άλλα επίπεδα, αλλά η Ρίο Άβε ήταν ένας πολύ σημαντικός μοχλός. Ήταν πολύ έξυπνη αυτή η απόφαση και το πέρασμα από εκεί ήταν σημαντικό και του επέτρεψε να προετοιμαστεί για τα επόμενά βήματά του για άλλα στάδια», λέει ο Πέδρο Μαρτίνς, που αισθάνεται χαρούμενος, για τις προσκλήσεις που έχουν δεχθεί από τον Φερνάντο Σάντος για την εθνική Πορτογαλίας, τόσο ο Σεμέδο, όσο και ο Σα με τον Ποντένσε.

«Είναι εξαιρετικό να δέχεσαι πρόσκληση ενώ έχεις φύγει από την Πορτογαλία. Υπερηφάνεια. Είναι αποτέλεσμα της σκληρής δουλειάς τους και της ποιότητας του παιχνιδιού τους. Είμαι χαρούμενος επειδή ξέρω ότι είναι μεγάλο όνειρο τους να εκπροσωπούν την εθνική ομάδα», καταλήγει ο Πορτογάλος προπονητήςτου Ολυμπιακού.

Ροη ειδησεων
Κλεισιμο