Ο Τσάβι Ρόκα ήταν αρνητικός στην αρχή για τον Παναθηναϊκό

Ένα από τα θέματα συζήτησης στα ρεπορτάζ της Ελλάδας είναι ο Τσάβι Ρόκα, γνωστός μας από το πέρασμα του στην ΑΕΚ. Το ρεπορτάζ του sportime.gr, το οποίο υπογράφει η στήλη Agent Greek, κάνει αναφορά ότι ο Ισπανός τεχνικός διευθυντής, στην αρχή ήταν αρνητικός στο να δουλέψει στον Παναθηναϊκό.

Το δημοσίευμα:

"Ισχύει λοιπόν πως προχτές υπέγραψε, ισχύει πως μέχρι τη Δευτέρα είναι ο προγραμματισμός να έρθει στην Αθήνα και από εβδομάδα να παρουσιαστεί, ισχύει και το ότι είναι απόλυτα ενήμερος για τα πάντα γύρω από την ομάδα που ονομάζεται Παναθηναϊκός.

Και το ιδιαίτερο που μου σφύριξαν είναι πως ήταν από πριν ενήμερος, δεν χρειάστηκε έξτρα briefing. Την ήξερε την κατάσταση στο «τριφύλλι». Σίγουρα όχι ενδελεχώς, αλλά για άνθρωπο που δεν είχε καμία σχέση, ήταν εντυπωσιακά πληροφορημένος.

Πού τα έμαθε θα ρωτήσετε; Από δύο συναδέλφους μου (και δικούς του μέχρι να συμφωνήσει με τους «πράσινους») ατζέντηδες, οι οποίοι έχουν δουλέψει πολύ καλά στο παρελθόν του στην Κύπρο και – πρακτικά – ήταν αυτοί που του άλλαξαν και την άποψη για τον Παναθηναϊκό, αφού στην αρχή ήταν αρνητικός!"

Ροη ειδησεων
Κλεισιμο