"Με προσέγγισε ο ΠΑΟΚ, αλλά είχα συμφωνήσει με τον Ολυμπιακό"

Ο Νίκολα Τσούμιτς στις πρώτες του δηλώσεις ως παίκτης του Ολυμπιακού αποκάλυψε ότι τον προσέγγισε ο ΠΑΟΚ, αλλά είχε ήδη συμφωνήσει με τους ερυθρόλευκους για να συνεχίσει στον Πειραιά. Ο ρόλος του Λάζαρ Ραντζέλοβιτς.

Ο Ολυμπιακός ανακοίνωσε το μεσημέρι της Πέμπτης (19/12) την απόκτηση του 21χρονου Σέρβου εξτρέμ, Νίκολα Τσούμιτς, από τη Ραντνίτσκι.

Ο Τσούμιτς στις πρώτες του δηλώσεις με τα ερυθρόλευκα αποκάλυψε ότι τον προσέγγισε ο ΠΑΟΚ, αλλά είχε ήδη συμφωνήσει με τον Ολυμπιακό για να συνεχίσει στον Πειραιά. Μάλιστα, τόνισε ότι καταλυτικό ρόλο στην απόφασή του έπαιξε ο συμπατριώτης και πλέον συμπαίκτης του, Λάζαρ Ραντζέλοβιτς.

"Είμαι ευτυχισμένος για την ολοκλήρωση της μεταγραφής μου στη μεγαλύτερη ομάδα της Ελλάδας, τον Ολυμπιακό. Μίλησα με τον πολύ καλό μου φίλο, Λάζαρ Ραντζέλοβιτς και μου είπε τα καλύτερα για την ομάδα, τις εγκαταστάσεις και τον κόσμο.

Δεν έκανα δεύτερη σκέψη, παρά το γεγονός πως με προσέγγισε ο ΠΑΟΚ για την απόκτησή μου, ενώ είχα ήδη συμφωνήσει με τον Ολυμπιακό. Είναι πολύ μεγάλη πρόκληση για την καριέρα μου και θα προσπαθήσω να ανταποκριθώ στις προσδοκίες των ανθρώπων που με επέλεξαν", υποστήριξε ο Τσούμιτς.

Πηγή: Sport24.gr

Ροη ειδησεων
Κλεισιμο