Μαρτίνς: «Υπάρχει μεγάλη επιθυμία και πάθος»

Δηλώσεις ενόψει του αγώνα κόντρα στον Ιστορικό έκανε ο Πέδρο Μαρτίνς.

Αναλυτικά, όσα ανέφερε ο Πορτογάλος προπονητής στο match program του Ολυμπιακός – Πανιώνιος:

Για το τι σημαίνει για αυτόν και την ομάδα ένας χρόνος χωρίς ήττα:  «Το αήττητο σερί αποτελεί το επιστέγασμα της δουλειάς που γίνεται καθημερινά στο Αθλητικό Κέντρο στον Ρέντη. Για εμάς ένας χρόνος χωρίς ήττα μεταφράζεται σε πάρα πολλή δουλειά, πάρα πολύ πάθος. Σημαίνει ότι βρισκόμαστε σε καλό δρόμο, ωστόσο έχουμε ακόμα αρκετό μπροστά μας για να φτάσουμε εκεί που θέλουμε. Τα νούμερα μπορεί να είναι θετικά, όμως δεν είναι αρκετά. Έχουμε ακόμα πάρα πολλή δουλειά μπροστά μας και θέλουμε να συνεχίσουμε με τον ίδιο τρόπο και με το ίδιο μυαλό μέχρι να κατακτήσουμε τους στόχους μας».

Για το μυστικό της αήττητης πορείας ως τώρα: «Το μυστικό είναι ότι υπάρχει πολύ μεγάλη επιθυμία και πάρα πολύ μεγάλο πάθος από όλους στην ομάδα για να πετύχουμε τους στόχους μας. Όλοι οι άνθρωποι που δουλεύουν γύρω μας είναι σημαντικοί, είμαστε όλοι ενωμένοι και έχουμε ένα κοινό σκοπό».

Για το πως αισθάνεται για τα αποτελέσματα της δουλειάς του: «Τα αποτελέσματα είναι θετικά όμως δεν θα σημαίνουν τίποτα αν δεν κερδίσουμε το πρωτάθλημα. Μπορεί να είμαστε στην κορυφή όμως οι αριθμοί δεν είναι αρκετοί. Πρέπει να συνεχίσουμε να δουλεύουμε, πρέπει να κάνουμε ό,τι κάνουμε ως τώρα με τον ίδιο τρόπο και όλα αυτά θα έχουν νόημα όταν τον Μάιο πανηγυρίσουμε την κατάκτηση του πρωταθλήματος».

Ροη ειδησεων
Κλεισιμο