«Η διαιτησία της Κυριακής θα με εκνευρίζει για δύο χρόνια»

Ο Γερμανός προπονητής του Άρη Θεσσαλονίκης, Μίχαελ Ένινγκ, μίλησε για την αναμέτρηση της ομάδας του με την Λαμία για την 25η αγωνιστική, για την κλήρωση του Κυπέλλου με την ΑΕΚ αλλά και για τη διαιτησία στα πρόσφατα παιχνίδια.

 

Αναλυτικά όσα δήλωσε στην κάμερα της Nova:

«Είναι για εμάς πολύ σημαντικό μετά από κάποια ήττα να δείχνουμε αντίδραση. Πάμε μόνο με ένα στόχο, να κερδίσουμε αυτό το παιχνίδι».

Αν θέλει να τελειώσει την υπόθεση play off:

«Ναι και αυτό είναι ένα σημαντικό στοιχείο, αν κερδίσουμε αυτό το παιχνίδι ότι και να συμβεί θα κλειδώσουμε τα play off οπότε θα είναι πολύ σημαντικό για εμάς». 

Στο έσχατο σενάριο που ο Άρης δεν μπορέσει να κλειδώσει την συμμετοχή του στα play off: 

«Πρέπει να δούμε ότι τα σενάρια είναι πολλά, άρα δεν έχει νόημα να βάλουμε όλα τα σενάρια στην εξίσωση. Σκεφτόμαστε παιχνίδι με παιχνίδι».

Για την κλήρωση:

«Ήταν δεδομένο ότι όποιος και να ήταν ο αντίπαλος θα ήταν δύσκολο το έργο μας. Χαίρομαι που το πρώτο παιχνίδι είναι εκτός έδρας».

Για το αν είχε κάποια προτίμηση:

«Όχι, είχα μια τάση, ωστόσο είμαι ρεαλιστής παίρνω αυτό που έχω και κοιτάμε μπροστά. Η κλήρωση έφερε άλλο αποτέλεσμα».

Αν υπάρχει αισιοδοξία: 

«Σε πρώτη φάση αυτό ήταν κάτι που είχαμε από το ξεκίνημα του θεσμού. Κάποιοι ίσως να μην περίμενα να φτάσουμε μέχρι εδώ,  εφόσον ήμαστε εδώ κοιτάμε να πάμε στον τελικό». 

Σε τι κατάσταση είναι η ομάδα και αν προλαβαίνει ο Ιντέγε:

«Για τον Μπράουν θα περιμένουμε μέχρι την τελευταία στιγμή υπάρχει ένα ερωτηματικό, στην υπόλοιπη ομάδα δεν υπάρχει κάποιο άλλο πρόβλημα».

Για το θέμα της διαιτησίας και πως είναι τώρα:

 «Δεν μπορούμε να χαρακτηρίσουμε από έναν όλο το σύνολο. Κοινώς από μια κακή διαιτησία δεν μπορούμε να πούμε ότι όλη η διαιτησία είναι κακή. Για τον αγώνα της Κυριακής, θα είμαι σίγουρα ακόμα θυμωμένος και μετά από δύο χρόνια. Αυτό που πρέπει να προσέξουμε είναι να μην γίνουν συνήθεια τέτοιες καταστάσεις».

Για το θέμα της ανανέωσης του: 

«Για το θέμα της ανανέωσης δεν θέλω να σχολιάσω κάτι. Έγινε μια συζήτηση χωρίς να έχουν ειπωθεί συγκεκριμένα πράγματα. Θα το δούμε στο μέλλον. Δεν υπάρχει κάτι συγκεκριμένο και δεν θέλω να σχολιάσω κάτι άλλο για τώρα».

Για τους λίγους βαθμούς που έχει συγκεντρώσει ο Άρης εκτός έδρας: 

«Το αν η συνολική συγκομιδή είναι χαμηλή ή όχι θα θέλαμε να έχουμε παραπάνω βαθμούς δεν ξέρω περισσότερες ομάδες που να έχουν ισχυρές στην έδρα τους

Για την Λαμία:

«Στο πρώτο παιχνίδι κάναμε ένα καλό παιχνίδι αλλά δεν τα καταφέραμε να κερδίσουμε. Θέλουμε να παίξουμε επιθετικά, θα δούμε την εξέλιξη του αγώνα και τι θα συμβεί στο γήπεδο».
 

Ροη ειδησεων
Κλεισιμο