Επαφές Παναθηναϊκού για να πάρει ελεύθερο τον Σίγκθορσον

Σε διαπραγματεύσεις με τη Ναντ για να λύσει το συμβόλαιό του βρίσκεται την Παρασκευή, σύμφωνα με πληροφορίες του SDNA, ο Κολμπέιν Σίγκθορσον, ενόσω ο Παναθηναϊκός είναι πλέον αναγκασμένος να αποκτήσει ελεύθερο επιθετικό.

Η προθεσμία απόκτησης παικτών που δεν είναι ελεύθεροι εκπνέει το βράδυ της Παρασκευής (8 μ.μ.) και με τα υπάρχοντα δεδομένα είναι απίθανο ο Παναθηναϊκός να προλάβει να κινηθεί για την απόκτηση επιθετικού που έχει συμβόλαιο σε άλλο σύλλογο. 

Οπως έχουμε εξ αρχής επισημάνει οι δύο βασικές περιπτώσεις που εξετάζουν οι Νίκος Νταμπίζας και Γιώργος Δώνης είναι ο (ελεύθερος) 27χρονος Ιταλός Φεντερίκο Μακέντα και ο 28χρονος Ισλανδός Κολμπέιν Σίγκθορσον που δεσμεύεται με συμβόλαιο με τη Ναντ. 
 
Η περίπτωση του Σίγκθορσον έχει τον αστερίσκο του βεβαρημένου ιατρικού του παρελθόντος, αλλά εάν τσεκαριστεί/αποφασιστεί από τους ανθρώπους του τριφυλλιού ότι ο τραυματισμός του ανήκει στο παρελθόν, έχει ξεπεραστεί και δεν αποτελεί εμπόδιο, τότε το μοναδικό πρόβλημα είναι... χρονικό και σχετίζεται με το αν ο Ισλανδός θα μείνει ελεύθερος από τη Ναντ. 
 
Κι αυτό διότι ο Παναθηναϊκός με τον παίκτη έχει βρει τη φόρμουλα συμφωνίας στο θέμα των απολαβών του. 
 
Ταυτόχρονα, οι πληροφορίες του SDNA από τη Γαλλία αναφέρουν ότι ο Σίγκθορσον βρίσκεται την Παρασκευή σε διαπραγματεύσεις με τη γαλλική ομάδα προκειμένου να λύσει τη συνεργασία μαζί της και συζητά αυτές τις ώρες το θέμα της αποζημίωσής του καθώς έχει συμβόλαιο έως το 2020. 
 
Σε περίπτωση που καταφέρει μέχρι το βράδυ της Παρασκευής να λύσει το συμβόλαιό του με τη Ναντ, τότε ο Παναθηναϊκός θα έχει το χρονικό περιθώριο να προχωρήσει τις διαδικασίες υλοποίησης της απόκτησής του.
 

Σε αντίθετη περίπτωση ωστόσο ο Σίγκθορσον θα διαγραφεί οριστικά από την πράσινη λίστα και ο Ιταλός Φεντερίκο Μακέντα, που περιμένει το... σινιάλο του Νταμπίζα για να έρθει στην Αθήνα και να υπογράψει, θα γίνει το ακλόνητο φαβορί για τη θέση του επιθετικού του Παναθηναϊκού.

Από: sdna.gr

Ροη ειδησεων
Κλεισιμο