«Ο Βράνιες ανάμεσα στους... οικονομικούς πονοκεφάλους της Άντερλεχτ»

Ζήτημα έχει προκύψει στην Άντερλεχτ με παίκτες που δεν υπολογίζονται, τη στιγμή που δαπανήθηκαν αρκετά χρήματα για να αποκτηθούν, και ένας από αυτούς είναι και ο Όγκνιεν Βράνιες.

Όπως αναφέρει η ιστοσελίδα voetbalnieuws.be, το καλοκαίρι του 2018 δημιουργεί σήμερα... οικονομικούς πονοκεφάλους στον βελγικό σύλλογο καθώς δαπανήθηκαν μεγάλα ποσά για απόκτηση παικτών, οι οποίοι ωστόσο δεν πρόσφεραν τα αναμενόμενα.

Η βελγική ιστοσελίδα αναφέρει ότι από τα 31 εκατομμύρια ευρώ που ξοδεύτηκαν εκείνο το καλοκαίρι, μόλις τα 9 από αυτά έπιασαν τόπο, με την Άντερλεχτ να αντιμετωπίζει αυτή τη στιγμή ένα μεγάλο πρόβλημα καθώς πρέπει να... ξεφορτωθεί στην επόμενη μεταγραφική περίοδο μονάδες του ρόστερ που δεν υπολογίζονται και διαθέτουν υψηλά συμβόλαια.

Ανάμεσα σε αυτούς επισημαίνεται και η περίπτωση του Όγκνιεν Βράνιες, το συμβόλαιο του οποίου αγγίζει τις 900.000 ευρώ στους «μωβ». Ο Βόσνιος στόπερ αγωνίζεται φέτος με τη μορφή δανεισμού στην ΑΕΚ, χωρίς να υπάρχει κάποια οψιόν αγοράς του στη συμφωνία.

Σύμφωνα με το βελγικό ρεπορτάζ η Άντερλεχτ πλήττεται από την οικονομική πολιτική της προηγούμενης διοίκησης και πλέον στον σύλλογο καλούνται να βρουν λύσεις σε όλες αυτές τις υποθέσεις των παικτών, οι οποίοι δεν βρίσκονται στα πλάνα της ομάδας.

Πηγή: Gazzetta.gr

Ροη ειδησεων
Κλεισιμο