Ιντέγε: «Θα μιλήσω με την οικογένειά μου και θα αποφασίσω»

Ο Μπράουν Ιντέγε άφησε όλα τα ενδεχόμενα ανοιχτά σε ότι αφορά το μέλλον του και σημείωσε ότι θα αποφασίσει μαζί με την οικογένειά του.

Ο 31χρονος επιθετικός του Άρη παραχώρησε συνέντευξη σε ραδιοφωνικό σταθμό της Νιγηρίας όπου αρχικά περιέγραψε την κατάσταση στην Ελλάδα λέγοντας ότι… «είμαστε υποχρεωμένοι να διατηρούμαστε σε φόρμα, αυτή είναι η δουλειά μας. Έχουμε ένα γκρουπ και η ομάδα μας έχει μοιράσει ένα πρόγραμμα το οποίο ακολουθούμε. Ελπίζουμε ότι σύντομα θα επιστρέψουμε στην κανονικότητα. Η μέρα περνάει με προπόνηση και πολλά video games. Η Ελλάδα είναι ένα όμορφο μέρος και στο ποδόσφαιρο ζεις μέρα με τη μέρα».

Ο Ιντέγε ρωτήθηκε για το μέλλον του και δεν απέκλεισε την πιθανότητα παραμονής στον Άρη. «Έχω έναν ακόμη χρόνο συμβόλαιο (σ. σ. προφανώς εννοεί ότι υπάρχει η προοπτική ανανέωσής του καθώς οι «κίτρινοι» είχαν ανακοινώσει συμφωνία για συμβόλαιο ενός έτους), όταν τελειώσει το συμβόλαιό μου, θα μιλήσω με την οικογένειά μου και θα αποφασίσω. Πάντως μιλάω τη γλώσσα (ελληνικά) αν και είναι αρκετά περίπλοκη».

Ροη ειδησεων
Κλεισιμο