ΠΑΟΚ: Κάνουν τεστ για κορονοϊό οι παίκτες του Δικεφάλου

Πριν την επιστροφή στις προπονήσεις την ερχόμενη Τρίτη, οι ποδοσφαιριστές του ΠΑΟΚ θα υποβληθούν σε τεστ για κορονοϊό, τηρώντας τους κανόνες ασφαλείας.

Στον ΠΑΟΚ προετοιμάζουν την ομαλή επιστροφή των παικτών στην Νέα Μεσημβρία για προπόνησεις την Τρίτη. Αυτές θα γίνουν σύμφωνα με το υγειονομικό πρωτόκολο σε μικρά γκρουπ και με την τήρηση όλων των κανόνων ασφάλειας.

Μάλιστα τη Δευτέρα όλοι οι ποδοσφαιριστές του Δικεφάλου, εκτός του Κρέσπο που θα συνεχίσει την αποθεραπεία του στην Ισπανία, θα υποβληθούν σε τεστ για κορονοϊό προκειμένου να αποκλειστεί το ενδεχόμενο κάποιος από αυτούς να έχει νοσήσει.

"Ήταν μέσα Μαρτίου όταν η καθημερινότητά μας, όπως την γνωρίζαμε, έπαψε (μέχρι νεοτέρας) να υφίσταται. Αναγκαστήκαμε να κάνουμε… στροφή προς τα μέσα, ν’ ανακαλύψουμε νέους τρόπους απασχόλησης ή ακόμα και τον εαυτό μας.

Τώρα καλούμαστε να ξεκινήσουμε τη σταδιακή μας επανένταξη στο κοινωνικό σύνολο. Πάντα με την απόλυτη προσοχή για ν’ αφήσουμε πίσω μας το συντομότερο την αόρατη απειλή ενάντια στην υγεία μας.

Στο πλαίσιο αυτό κι έπειτα από τις σχετικές οδηγίες του κράτους, ο ΠΑΟΚ ετοιμάζεται να πατήσει και πάλι το “play” και να γυρίσει στο γήπεδο. Προσεκτικά, σταδιακά και πλήρως ελεγχόμενα για την υγεία των ποδοσφαιριστών και των στελεχών που βρίσκονται δίπλα στην ομάδα.

Τη Δευτέρα (04.05) θα υποβληθούν στο τεστ για τον κορονοϊό όλοι οι ποδοσφαιριστές και το τεχνικό επιτελείο, ενώ την Τρίτη (05.05) την ίδια διαδικασία θ’ ακολουθήσουν και τα υπόλοιπα μέλη του ποδοσφαιρικού τμήματος, έτσι ώστε μόλις βγουν τ’ αποτελέσματα κι έπειτα, πιθανότατα την Τετάρτη, ο ΠΑΟΚ να ξεκινήσει προπονήσεις.

Οι ποδοσφαιριστές θα είναι χωρισμένοι σε μικρά γκρουπ και θ’ ακολουθούν αυστηρά το πρωτόκολλο ασφαλείας που έχει οριστεί, ενώ δίπλα στην ομάδα θα βρίσκονται μόνο όσοι χρειάζεται προκειμένου να διασφαλίζεται η εύρυθμη λειτουργία του τμήματος.

Ο Χοσέ Άνχελ Κρέσπο , ο οποίος είναι ο μοναδικός ποδοσφαιριστής που βρίσκεται εκτός Ελλάδας, αποφασίστηκε στην παρούσα φάση να παραμείνει στην Ισπανία προκειμένου να συνεχίσει την αποθεραπεία του και παράλληλα, ο ΠΑΟΚ ψάχνει την καλύτερη δυνατή λύση για την πιο γρήγορη και πιο ασφαλή επιστροφή του στη Θεσσαλονίκη", αναφέρει η σχετική ενημέρωση του Δικεφάλου.

Ροη ειδησεων
Κλεισιμο