ΠΑΟΚ: Δεν ξεχνάει τον Γιαννούλη η Λοκομοτίβ

Το ενδιαφέρον της Λοκομοτίβ Μόσχας για τον Δημήτρη Γιαννούλη παραμένει ζεστό και οι Ρώσοι άφηναν ανοικτό να επανέλθουν με πρόταση για τον αριστερό μπακ του ΠΑΟΚ.

Οι περισσότερες χώρες του πλανήτη επιχειρούν σταδιακά να μπουν στις ράγες επιστροφής στην κανονικότητα και την πραγματικότητα προ της εμφάνισης του κορονοϊού και το ποδόσφαιρο δεν αποτελεί εξαίρεση.

Μαζί με τα πρώτα βήματα επιστρέφει και η μεταγραφική δραστηριότητα. Ο Δημήτρης Γιαννούλης παραμένει το πιο hot όνομα του ΠΑΟΚ, ο οποίος θα ψάξει έξυπνες πωλήσεις.

Το φλερτ της Λοκομοτίβ με τον Κατερινιώτη αριστερό μπακ δεν είναι νέο. Το όνομά του απασχόλησε το ρωσικό Τύπο αρχικά τις τελευταίες ημέρες του 2019.

Η ομάδα της Μόσχας δεν έκανε κάποια κίνηση στη χειμερινή μεταγραφική περίοδο, αλλά δημοσιεύματα από τη Ρωσία επανέφεραν το ενδιαφέρον στο προσκήνιο στις αρχές Απριλίου.

Σύμφωνα με πληροφορίες από τη Ρωσία η "Λόκο" δεν έχει βγάλει από το μυαλό της τον 24χρονο αριστερό μπακ. Αντίθετα, το ενδιαφέρον παραμένει ζεστό.

Μάλιστα από την ομάδα της ρωσικής πρωτεύουσας άφηναν ανοικτό να επανέλθουν με πρόταση για τον Δημήτρη Γιαννούλη.

Tο θέμα είναι αν μια πρόταση που θα ικανοποιεί οικονομικά τους ανθρώπους του Δικεφάλου, θα καλύπτει και τις φιλοδοξίες του ίδιου του ποδοσφαιριστή.

Ροη ειδησεων
Κλεισιμο