Στόιτσκοφ: «Μου πρόσφερε αρκετά χρήματα ο Παναθηναϊκός, ένα από τα top clubs στην Ευρώπη»!

Ο Κρίστο Στόιτσκοφ αποτελεί τον πιο σπουδαίο ποδοσφαιριστή που έβγαλε ποτέ η Βουλγαρία και παράλληλα έναν από τους κορυφαίους των Βαλκανίων. Αυτόν τον παίκτη, ο Παναθηναϊκός προσπάθησε στο ξεκίνημα της καριέρας του, να τον κάνει δικό του. Παρά το γεγονός πως τελικώς ο Στόιτσκοφ δεν ντύθηκε στα πράσινα, φαίνεται πως του έχει μείνει χαραγμένη στην μνήμη τόσο η πρόταση από το τριφύλλι όσο και το όνομα που είχε τότε ο σύλλογος.

Ο Βούλγαρος μιλώντας στην επίσημη ιστοσελίδα της Μπαρτσελόνα ανέφερε μεταξύ άλλων σχετικά με τις προτάσεις που είχε ότι «Θα ονομάσω μόνο μια ομάδα από τις πολλές: Ο Παναθηναϊκός ήταν ένας από τους  μεγαλύτερους συλλόγους στην Ευρώπη στα τέλη της δεκαετίας του ‘80.

Ήρθαν να μου προσφέρουν αρκετά χρήματα, αλλά ήμουν πολύ νέος, ήμουν 20 χρονών και σκέφτηκα να μείνω ακόμα μια χρονιά στην Βουλγαρία κάτι που θα με εξυπηρετούσε να μάθω περισσότερα. Πρέπει να θυμόμαστε ότι η ΤΣΣΚΑ ήταν μια στρατιωτική ομάδα, στην οποία επικράτησε η πειθαρχία και είχε σπουδαίους παίκτες: τους Ιβανόφ, Πενέβ και Κοσταντίνοφ».

Ροη ειδησεων
Κλεισιμο