ΠΑΟΚ: «Νάσο, δεν θα σε ξεχάσουμε ποτέ»

Μαύρη ημέρα για την οικογένεια του ΠΑΟΚ, καθώς σαν σήμερα ο Κύπριος οπαδός του Δικεφάλου, Νάσος Κωνσταντίνου, έφυγε από τη ζωή στην προσπάθεια του να ξεφύγει από επίθεση οπαδών, καθώς παρασύρθηκε από αυτοκίνητο στην οδό Αγίου Δημητρίου στη Θεσσαλονίκη. Το μήνυμα της «ασπρόμαυρης» ΠΑΕ μέσα από τα social media του συλλόγου.

Τρία χρόνια συμπληρώνονται σήμερα από εκείνη την μαύρη μέρα που ο φίλαθλος του ΠΑΟΚ, Νάσος Κωνσταντίνου, έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 24 ετών, λίγες ημέρες μετά από άνανδρη επίθεση που δέχθηκε, βυθίζοντας στο πένθος την οικογένεια των «ασπρόμαυρων».

Ο οπαδός του ΠΑΟΚ είχε βρεθεί στην Τούμπα στις 27 Απριλίου του 2017 όταν είχε συμβεί το παραπάνω τραγικό συμβάν και στις 4 Απριλίου του ίδιου χρόνου, έχασε τη μάχη που έδινε για να κρατηθεί ζωντανός.

Συγκεκριμένα, μετά τον ημιτελικό του κυπέλλου ανάμεσα στον Δικέφαλο και τον Παναθηναϊκό, ο φίλαθλος του ΠΑΟΚ διέσχισε κάθετα την οδό Αγίου Δημητρίου στη Θεσσαλονίκη για να διαφύγει από την άνανδρη επίθεση χούλιγκαν, με αποτέλεσμα να τον χτυπήσει διερχόμενο Ι.Χ. και κατέληξε μερικές ημέρες μετά στο Νοσοκομείο Παπανικολάου.

Στο πλαίσιο αυτό, η ΠΑΕ ΠΑΟΚ μέσα από τα social media της, δημοσίευσε σήμερα μια φωτογραφία του Νάσου Κωνσταντίνου σημειώνοντας πως: «Οι οικογένειες είναι για πάντα. Δεν θα σε ξεχάσουμε ποτέ».

 

 

Ροη ειδησεων
Κλεισιμο