Ζε Ελίας στον Οκκά: «Έρχεσαι σπίτι μου για να μιλάς; Να σέβεσαι!»

Από ταλέντο να φάνε και οι κότες. Αγέρωχος, σκληροτράχηλος με εκπληκτική αντοχή. Αμυντικός χαφ που σε δάγκωνε στο λαιμό και εάν δεν του καθόσουν καλά στο μάτι σου έριχνε και ένα περιποιημένο «κλάδεμα».

Ο Ζε Ελίας μπορεί να φημίζονταν για το σκληρό και ασυμβίβαστο στιλ του, ωστόσο αν μη τι άλλο ήξερε μπάλα. Αριστεροπόδαρος με καλή τεχνική, σωστές μεταβιβάσεις, και ανασταλτικά συμπαγής στην μέρα του μπορούσε να κάνει την διαφορά, ειδικά την εποχή που είχε δίπλα του, τον Κριστιάν Καρεμπέ στον Ολυμπιακό Πειραιώς.

Ο παλαίμαχος αμυντικός χαφ, ο οποίος πέρασε και από την Κύπρο φορώντας τη φανέλα της Ομόνοιας μίλησε από το Σάο Πάουλο στην ελλαδική ιστοσελίδα «gazzetta.gr», για όλους και για όλα -μεταξύ άλλων και για το «δολοφονικό» τάκλιν στον Οκκά.

«Θυμάμαι πως ο Οκκάς μιλούσε πολύ σε εκείνο το ματς, πάρα πολύ. Έπρεπε με κάποιον τρόπο να τον κάνω να σταματήσει. Το είδα και εγώ στο Υοutube, ήταν ένα πολύ άσχημο τάκλιν. Είναι τυχερός, θα μπορούσε να πάθει ζημιά, ήταν πολύ σκληρό τάκλιν. Προσπάθησαν να του υπενθυμίσω που βρίσκεται. ‘Να σέβεσαι φίλε, είσαι στο σπίτι μου και έρχεσαι εδώ για να μιλάς’; Ήταν μέρος της μάχης που είχαμε μέσα στον αγωνιστικό χώρο. Μέχρι εκεί όμως. Εκτός αγωνιστικών χώρων δεν υπήρχε κάτι», ήταν η απάντησή του σε ερώτηση εάν μετά από τόσα χρόνια θυμάσαι το τάκλιν στον Οκκά.

Ροη ειδησεων
Κλεισιμο