Η Επιτροπή Δεοντολογίας καλεί Ολυμπιακό, Μαρινάκη ως τις 25 Μαϊου για υπομνήματα!

Άνοιξε πλέον και επίσημα η υπόθεση στην Επιτροπή Δεοντολογίας, με τον Ολυμπιακό και τον Μαρινάκη να καλούνται ως τις 25 Μαϊου να δώσουν υπομνήματα προκειμένου να πείσουν το δικαστικό τμήμα και να αποφύγουν την επαχθή ποινή του υποβιβασμού και του ισόβιου αποκλεισμού από το ποδόσφαιρο.

Μέχρι τις 25 Μαϊου θα πρέπει να κατατεθούν στην Επιτροπή Δεοντολογίας της ΕΠΟ τα υπομνήματα από τους 15 κατηγορούμενους και τους Ολυμπιακό, Ατρόμητο που απειλούνται με υποβιβασμό.

Τα υπομνήματα τους για την Επιτροπή Δεοντολογίας ετοιμάζουν οι δικηγόροι των 15 κατηγορούμενων και των δύο ΠΑΕ, Ολυμπιακού και Ατρόμητου, στην υπόθεση της «Συμμορίας».

Η σχετική προθεσμία έληγε την ερχόμενη εβδομάδα αλλά τελικά δόθηκε παράταση στην προθεσμία, μέχρι τις 25 Μαϊου.

Η ερευνήτρια της Επιτροπής Παναγιώτα Σπανού, έχει εισηγηθεί - προτείνει τον υποβιβασμό του Ολυμπιακού και του Ατρόμητου για το μεταξύ τους παιχνίδι, το 2015 και εξοντωτικές ποινές για τα φυσικά πρόσωπα όπως τον ισόβιο αποκλεισμό του ιδιοκτήτη του Ολυμπιακού Βαγγέλη Μαρινάκη.

Η πλευρά του πρώην προπονητή της ομάδας του Περιστερίου, Ρικάρντο Σα Πίντο, πάντως, ισχυρίζεται ότι ο Πορτογάλος δεν έχει λάβει ακόμη την κλήση σε απολογία.

Τα υπομνήματα θα τα εξετάσει το δικαστικό τμήμα της Επιτροπής Δεοντολογίας και θα αποφανθεί για την τύχη της υπόθεση: αν θα οδηγηθεί σε ακροατήριο δηλαδή, αν θα μπει στο αρχείο ή αν θα επιστραφεί στο ερευνητικό τμήμα για περαιτέρω έρευνες.

Ροη ειδησεων
Κλεισιμο