ΟΦΗ: Τι ζητά ο ΑΠΟΕΛ για τον Βούρο, τι «παίζει» με Παπουλή

Τις απαιτήσεις του ΑΠΟΕΛ για να αποδεσμεύσει τον Πραξιτέλη Βούρο από το ισχύον έως το 2022 συμβόλαιό του αποκαλύπτει σημερινό δημοσίευμα σε ελλαδική ιστοσελίδα.

Ο 25χρονος αμυντικός έχει εκφράσει στη διοίκηση του συλλόγου την επιθυμία να επιστρέψει στην Ελλάδα, ωστόσο οι «γαλαζοκίτρινοι» θα συναινέσουν, μόνον εφ' όσον ικανοποιηθούν οικονομικά από ένα ενδεχόμενο deal.

Αναλυτικά το δημοσίευμα στο Sportime.gr:
Και καπνός υπάρχει και φωτιά για τον Πραξιτέλη Βούρο και τον ΟΦΗ. Ο 25χρονος κεντρικός αμυντικός δεσμεύεται με συμβόλαιο με τον ΑΠΟΕΛ, αλλά τα συμβόλαια είναι για να σπάνε.

Ο Βούρος είναι μία περίπτωση που απασχολεί τον ΟΦΗ ενόψει της καλοκαιρινής μεταγραφικής περιόδου και από τη στιγμή που ο 25χρονος αμυντικός παρουσίασε τάσεις φυγής από τον ΑΠΟΕΛ, το «φλερτ» αναθερμάνθηκε.

Η κυπριακή ομάδα αναμένεται να πει το «ναι» σε ενδεχόμενη παραχώρηση του Μυτιληνιού στόπερ, εάν ικανοποιηθεί οικονομικά ή διατηρήσει ποσοστό μεταπώλησης.

Οι απαιτήσεις τους ανέρχονται στις 100.000 ευρώ, ενώ ενδέχεται να πουν το «ναι» και εάν διατηρήσουν ποσοστό μεταπώλησης ύψους 25% με 30% , από την ομάδα που θα συνεχίσει την καριέρα του.

Είναι σίγουρο ότι το σίριαλ ΟΦΗ-ΑΠΟΕΛ-Βούρου έχει ξεκινήσει, αλλά έχει ακόμα μπόλικα επεισόδια για να ολοκληρωθεί. Είτε θετικά, είτε αρνητικά.

Εν αντιθέσει με την περίπτωση του Πραξιτέλη Βούρου το σενάριο… επιστροφής στο Ηράκλειο για λογαριασμό του ΟΦΗ, του Φώτη Παπουλή, όπως προκύπτει από το ρεπορτάζ του Sportime, δεν υφίσταται. Kανένα επί του παρόντος, ενδιαφέρον από τους Κρητικούς για τον 35χρονο επιθετικό. Μπορεί ο Παπουλής να ήταν ένα από τα πλέον αγαπημένα παιδιά της εξέδρας στο Ηράκλειο, να άφησε τη σφραγίδα του, ωστόσο η ηλικία του είναι «απαγορευτική» για το project που τρέχει ο Γιάννης Σαμαράς, έστω κι αν θα μπορούσε να γίνει μια εξαίρεση.

Ροη ειδησεων
Κλεισιμο