Οι τρελοί όροι που ζήτησε ο Μπαπέ από την Παρί!

Ο Κιλιάν Μπαπέ αποφάσισε να υπογράψει στην Παρί το καλοκαίρι του 2017 για 180 εκατ. ευρώ από την Μονακό και το Football Leaks αποκαλύπτει όλα όσα ζήτησε ο Γάλλος σταρ από τους Παριζιάνους. Κάποια έγιναν αποδεκτά, άλλα όχι, όμως δείχνουν την... τρέλα που επικρατεί στο ποδόσφαιρο.

Στη συνάντηση των δύο πλευρών, λοιπόν, στα μέσα του Αυγούστου του 2017 ο Μπαπέ ζήτησε συνολικά 55 εκατ. ευρώ. Τα 5 άμεσα ως μπόνους υπογραφής και τα υπόλοιπα καθαρά στα 5 χρόνια του συμβολαίου του, κάτι που έγινε άμεσα αποδεκτό από το σύλλογο.

Ο νεαρός Γάλλος επιθετικός, όμως, μαζί με τον πατέρα του, Βιλφρίντ, δεν σταμάτησαν εκεί. Ζήτησαν σε περίπτωση που κερδίσει τη Χρυσή Μπάλα να γίνει αυτομάτως ο καλύτερα αμειβόμενος παίκτης στην Παρί. Αυτό το αίτημα δεν έγινε αποδεκτό. Απορρίφθηκε επίσης και το αίτημα να του γίνει διαθέσιμο ιδιωτικό τζετ για 50 ώρες ετησίως. Αντιθέτως, προβλέφθηκε κονδύλι 30.000 ευρώ μηνιαίως, ώστε ο Μπαπέ να πληρώνει τον προσωπικό του σωματοφύλακα, τον προσωπικό του σεφ και τον προσωπικό του οδηγό.

Η οικογένεια Μπαπέ ήταν, μάλιστα, ανήσυχη για το ενδεχόμενο η Παρί να τιμωρηθεί αυστηρά από την UEFA για παραβίαση του FFP. Έτσι, συμφωνήθηκε ότι σε περίπτωση αποβολής από το Champions League θα έπαιρνε αποζημίωση. Επίσης, έχει δοθεί άδεια στον πατέρα του να δίνει το παρών στις προπονήσεις, αλλά και να κάνει ατομικές προπονήσεις με τον Κιλιάν στις εγκαταστάσεις της ομάδας...

Πηγή: gazzetta.gr

Ροη ειδησεων
Κλεισιμο