Νεϊμάρ: Το ηχητικό μήνυμα που έσβησε για την υπόθεση βιασμού (vid)

Ο Νεϊμάρ έχει μπλέξει πολύ άσχημα, μετά την κατηγορία για βιασμό από την Najila Trindade Mendes.

Στο νέο επεισόδιο της εν λόγω ιστορίας, ο Βραζιλιάνος φέρεται να έχει διέγραψε ένα ηχητικό που του έστειλε η κοπέλα, στο οποίο του λέει ότι η δική της αλήθεια θα τον καταδικάσει.

Το μήνυμα που εστάλη από το Whatsapp την επόμενη ημέρα του περιστατικού:

«Νεϊμάρ, ξέρεις πολύ καλά τι συνέβη, σε τι κατάσταση έφτασες στο ξενοδοχείο, εγώ ήρθα επειδή ήθελα να είμαι μαζί σου, αλλά ήρθες σαν τρελός, πολύ τρελός, εγώ δεν ήθελα τίποτα από όσα μου έκανες και μετά έγινες χειρότερα. Γνωρίζεις το λάθος σου, πρέπει να είσαι άνδρας τουλάχιστον για μια φορά στη ζωή σου και να αναγνωρίσεις το λάθος σου και όχι να κάνεις αυτά στο ίντερνετ. 

Εγώ ξέρω τι μου έκανες, σε ξέρω περισσότερο από τον καθένα. Γνώριζες ότι θα έμενα μαζί σου, πως θα μπορούσα να το είχα σχεδιάσει; Πως θα μπορούσα να ξέρω ότι θα μου συμπεριφερθείς έτσι; 

Θυμίσου αυτό που σου είπα ότι ο θεός είναι δίκαιος και δεν τον εξαγοράζουν τα χρήματα. Μπορεί να έχεις πολλά λεφτά, μπορεί να είσαι μεγάλος ποδοσφαιριστής, διάσημος μπλα, μπλα, μπλα, αλλά δεν είσαι θεός και θα υπάρξει δικαιοσύνη. 

Μπορεί να προσλάβεις τους καλύτερους δικηγόρους, αλλά δεν έχεις την αλήθεια με το μέρος σου. Εγώ λέω την αλήθεια και θα ζητήσω να σου κάνουν τεστ αντιντόπινγκ για να διαπιστωθεί αν εκείνη την ημέρα είχες πάερει ουσίες. 

Ροη ειδησεων
Κλεισιμο