Αρνήθηκε τις κατηγορίες για το βιασμό ο Νειμάρ

«Δεν έκανα τίποτα, είμαι αθώος». Ο Νεϊμάρ το είπε και το επαναλάμβανε στα μέσα ενημέρωσης αλλά και στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, ενώ τα δημοσιεύματα έφεραν την καταγγελία του βιασμού ως πρώτο τους θέμα. Τώρα, ο διάσημος Βραζιλιάνος το επανέλαβε και στους ανακριτές.

Ο Νεϊμάρ εμφανίστηκε στο αστυνομικό τμήμα και απάντησε στις ερωτήσεις της εισαγγελέως, Τζουλιάνα Μπουσάτσος, παρέχοντας τη δική του εκδοχή των γεγονότων σχετικά με τις εναντίον του καταγγελίες για βιασμό, από την 26χρονη Ναίλα Τριντάντε.

Στο τέλος της ανάκρισης, η οποία διήρκησε σχεδόν τρεις ώρες, ο Νεϊμάρ είπε ότι είναι πεπεισμένος πως «η αλήθεια σύντομα θα βγει στην επιφάνεια».

Δημοσιογράφοι και φίλαθλοι ήταν συγκεντρωμένοι μπροστά από το αστυνομικό τμήμα του Σάντο Αμάρο, νότια περιοχή του Σάο Πάολο, όπου ο Νέιμαρ έδωσε την δική του εκδοχή στο σκάνδαλο που ξέσπασε.

Υπήρχαν υψηλά μέτρα ασφαλείας κατά την άφιξη αλλά και την αποχώρησή του, καθώς και κατά τη διάρκεια σχεδόν των τριών ωρών της ανάκρισης, χωρίς να μπορούν οι φωτογράφοι να αποσπάσουν μία φωτογραφία πίσω από τα ερμητικά κλειστά παράθυρα.

«Δεν έκανα τίποτα, είμαι αθώος, γι 'αυτό είμαι ήρεμος. Το μόνο που θέλω είναι να τελειώνουν όλα γρήγορα», είπε αποχωρώντας, αφού ευχαρίστησε τους φιλάθλους για τα πολλά μηνύματα της αγάπης.

Το μοντέλο ισχυρίζεται ότι δέχθηκε επίθεση και βιάστηκε, ενώ ο δικηγόρος της, Κόσμε Αραούχο, επανέλαβε τις κατηγορίες: «Μέχρι να αποδειχθεί το αντίθετο, ο κατηγορούμενος είναι ο Νεϊμάρ και αυτός πρέπει να αποδείξει την αθωότητά του».

Ροη ειδησεων
Κλεισιμο