Νεϊμάρ: Κίνδυνος για νέα σοβαρή ζημιά στο πόδι!

Ο πρώην γιατρός της Παρί Σεν Ζερμέν, Έρικ Ρόλαντ, προειδοποιεί τον Νεϊμάρ πως υπάρχει ενδεχόμενο να χρειαστεί να μείνει ξανά για μήνες εκτός δράσης, αν επιστρέψει σε ματς δίχως να έχει αποκατασταθεί απόλυτα η ζημιά στο πόδι του!

Ο Βραζιλιάνος επιθετικός, φαίνεται πως έχει μεγάλη ευαισθησία στο πέμπτο μετατάρσιο, το οποίο τον έχει ταλαιπωρήσει τόσο τον Φεβρουάριο του 2018, όσο και τον φετινό Ιανουάριο.

Και τις δύο φορές χρειάστηκε να μείνει εκτός δράσης για μήνες, ενώ, έχασε και το Κόπα Αμέρικα με πρόβλημα που αποκόμισε στα ματς προετοιμασίας της εθνικής ομάδας της Βραζιλίας.

Σύμφωνα με την «Parisien» και τον πρώην γιατρό της Παρί, Έρικ Ρόλαντ, που τον έχει εξετάσει και γνωρίζει το ιστορικό του, υπάρχει πολύ μεγάλη πιθανότητα αν ο παίκτης επιστρέψει σε φουλ αγωνιστικούς ρυθμούς και βρεθεί στο γήπεδο, ν' αντιμετωπίσει νέο τραυματισμό που θα τον θέσει εκτός μάχης για μεγάλο χρονικό διάστημα.

Όλα αυτά, την περίοδο που ο «Νέι» κάνει διπλές ατομικές προπονήσεις και γυμναστήριο για να καταφέρει να επιστρέψει υγιής και φυσικά παρατείνεται το σήριαλ του μέλλοντός του...

Πηγή: Gazzetta.gr

Ροη ειδησεων
Κλεισιμο