Τιάγκο Σίλβα : «Eκπληκτικός ο Νειμάρ, ξέρει ότι έκανε λάθη»

Με τα καλύτερα λόγια για τον Βραζιλιάνο σουπερ σταρ Νειμάρ μίλησε ο συμπαίκτης του στην εθνική Βραζιλίας και στην Παρί Τιάγκο Σίλβα. Συγκεκριμένα ο αρχηγός τόνισε ότι o «Νέι» έκανε λάθος το καλοκαίρι όταν δήλωνε ότι ήθελε να φύγει. Μπορεί όμως ακόμη να κάνει μια εκπληκτική σαιζόν ενώ υποστήριξε ότι ο προπονητής Τόμας Τούχελ τον υπολογίζει ακόμη. 

Αναλυτικά δήλωσε: «Ξέρει ότι έχει κάνει λάθη αλλά δεν έχει κακές προθέσεις. Αυτό το αγόρι είναι εκπληκτικό, ελπίζω ότι θα έχει μια υπέροχη χρονιά. Θα είναι αξέχαστη επίσης επειδή η PSG θα γιορτάσει τα 50 χρόνια της. Hταν ήδη έτοιμος να παίξει στον τελευταίο αγώνα με την Μετζ . Αλλά λόγω της κατάστασης με την μεταγραφή, δεν είχε παίξει. Όμως ο προπονητής  μπορούσε ήδη να υπολογίζει σε αυτόν, έτσι νομίζω ότι είναι σημαντικό»

Θυμίζουμε ότι ο 27χρονος άσσος έκανε ότι μπορούσε για να φύγει το καλοκαίρι από το Παρίσι όμως οι υψηλές οικονομικές απαιτήσεις της Γαλλικής ομάδας στάθηκαν εμπόδιο στο να γίνει η όποια μεταγραφή. Τώρα που έμεινε στη πρωτεύουσα της Γαλλίας στο χέρι του είναι να ξανακερδίσει τους ανθρώπους αλλά και τον κόσμο της ομάδας ο οποίος τον αποδοκίμασε έντονα τις προηγούμενες αγωνιστικές.

Ροη ειδησεων
Κλεισιμο