Η μεγάλη επιστροφή του Νειμάρ

Περίμενε πως και πως το παγκόσμιο αθλητικό στερέωμα την επιστροφή του Βραζιλιάνου στην ενεργό δράση με τη φανέλα της Παρί. Έτσι ο ιδιόρρυθμος  Βραζιλιάνος  ο οποίος μπήκε αλλαγή στο παιχνίδι ενάντια στο Στρασβούργο, όχι μόνο πραγματοποίησε πολύ καλή εμφάνιση. Αλλά με ένα εξαιρετικό ανάποδο ψαλιδάκι έδωσε τη νίκη στην Παρί. Και όλα αυτά στις καθυστερήσεις του αγώνα.

Μετά λοιπόν από ένα επεισοδιακό καλοκαίρι και με τον ίδιο να δηλώνει παντού ότι θέλει να φύγει, ο «Νέι» έμεινε τελικά στο Παρίσι αφού η Παρί δεν τον έδινε. Το αποτέλεσμα ήταν να επιστρέψει καλοδεχούμενος στα αποδυτήρια του Παρκ Ντε Πρινσές, αλλά να αποτελεί κόκκινο πανί για τους ένθερμους οπαδούς των Γάλλων.

Η συμπεριφορά του πλήγωσε τον εγωισμό των οπαδών οι οποίοι σε μακροσκελή ανακοίνωση πριν το παιχνίδι τόνιζαν ότι είναι μεγάλος ο δρόμος της εξιλέωσης. Ότι δηλαδή ο Νευμάρ πρέπει να κάνει πολλά για να ξανακερδίσει τον σεβασμό τους.

Και πράγματι ο εξαιρετικά ταλαντούχος μεσοεπιθετικός επέστρεψε δριμύτερος χαρίζοντας μια μεγάλη νίκη στη Παρί ,η οποία πλέον τον υπολογίζει κανονικά. Και πιο ικανοποιημένος απ όλους πρέπει να νιώθει ο Τόμας Τούχελ, με το Γερμανό προπονητή να ακούει το μεγάλο αστέρι της ομάδας να δηλώνει μετά το παιχνίδι ότι θα τα δώσει όλα για την ομάδα από την στιγμή που δεν έφυγε.

Αναμένεται λοιπόν με μεγάλο ενδιαφέρον η συνέχεια αφού ο Νειμάρ πρέπει με τις εμφανίσεις του και την συμπεριφορά του να ξανακερδίσει τις καρδίες  των οπαδών της ομάδας.

Ροη ειδησεων
Κλεισιμο