Αγοράζουν ομάδα και στη Γαλλία οι ιδιοκτήτες της Μάντσεστερ Σίτι!

Επεκτείνεται ραγδαία το δίκτυο!

Η L’ Équipe αποκαλύπτει πως το City Football Group βρίσκεται σε προχωρημένες συζητήσεις για την απόκτηση της Νανσί, με στόχο να μεγαλώσει κι άλλο το παγκόσμιο δίκτυο ομάδων του. Η Νανσί αγωνίζεται αυτή την περίοδο στην Ligue 2 και οι ιδιοκτήτες του CFG σχεδιάζουν να αποκτήσουν τον γαλλικό σύλλογο, διατηρώντας τον νυν πρόεδρο της ομάδας, Ζακέ Ρουσελό, στη θέση του για άλλα δύο χρόνια για την διατήρηση της σταθερότητας.

Η συγκεκριμένη επένδυση ευνοείται και από την αύξηση των εσόδων από τα τηλεοπτικά δικαιώματα στο γαλλικό ποδόσφαιρο, με την Mediapro να έχει καταθέσει πρόταση ύψους 674 εκατομμυρίων λιρών για οκτώ αγώνες την εβδομάδα. Στόχος των νέων ιδιοκτητών θα είναι η άμεση άνοδος στην πρώτη κατηγορία, κάτι που δεν μπορεί να συμβεί από φέτος καθώς η Νανσί βρίσκεται στην 14η θέση της βαθμολογίας.

Αν οι συζητήσεις μεταξύ CFG και Νανσί καταλήξουν σε συμφωνία, τότε η γαλλική ομάδα θα γίνει η ένατη συνολικά ομάδα που προστίθεται στο χαρτοφυλάκιο του CFG, μετά από τις New York City στις ΗΠΑ, Melbourne City  στην Αυστραλία, Yokohama F Marinos στην Ιαπωνία, Club Atlético Torque στην Ουρουγουάη, Girona στην Ισπανία και Sichuan Jiuniu στην Κίνα, Mumbai City FC στην Ινδία και φυσικά τη Μάντσεστερ Σίτι στην Αγγλία.

Πηγή: Premierleaguefans.gr

Ροη ειδησεων
Κλεισιμο