Τιάγκο Σίλβα: «Εφυγα από την Γαλλία γιατί δεν πήραν τα κατάλληλα μέτρα για τον κορονοϊό»

Εντονες αντιδράσεις προκάλεσε ο αρχηγός της Παρί, Τιάγκο Σίλβα για την απόφαση του να αποχωρήσει από τη Γαλλία αυτές τις μέρες για τη χώρα του προκειμένου να προστατευτεί από τον κορονοϊό.

Ο έμπειρος Βραζιλιάνος στόπερ τόνισε πως στη Γαλλία δεν πήραν τα κατάλληλα μέτρα για την αντιμετώπιση του Covid-19 με αποτέλεσμα να επιστρέψει μαζί με τη σύζυγο του στη Βραζιλία.

Ο κόσμος δεν είδε με καλό μάτι τη συγκεκριμένη κίνηση, θεωρώντας πως με αυτόν τον τρόπο «έσπασε» την καραντίνα και έβαλε σε κίνδυνο τους γύρω του.

Ο ίδιος από την πλευρά του φρόντισε να ηρεμήσει τα πνεύματα λέγοντας: «Η κατάσταση δεν είναι εύκολη, ήρθα στην Βραζιλία και είμαι σε καραντίνα. Δεν ήρθα για διακοπές, δεν είναι ώρα για τέτοια, αλλά στιγμές ενότητας και προφύλαξης. Ο πρόεδρος Μαρκόν στην Γαλλία βλέποντας την κατάσταση στην Ιταλία, πήρε κάποια μέτρα. Αλλά τελικά η Γαλλία δεν προστατεύτηκε όπως θα έπρεπε. Στην Βραζιλία έχουμε λίγο χρόνο ακόμα για να προετοιμαστούμε. Εύχομαι η κρίση εδώ να μην είναι τόσο βίαια όσο στην Ευρώπη. Ελπίζω να δω άδειες τις παραλίες και κλειστά τα σχολεία. Πρέπει να μείνουμε όλοι σπίτι». ​

Πηγή: Gazzetta.gr

Ροη ειδησεων
Κλεισιμο