«Φωνάζει» η Ρεάλ γιατί παίζει δύο αγώνες σε λιγότερο από 72 ώρες

Τα... παρατράγουδα άρχισαν στην Ισπανία με τις Ρεάλ και Μπαρτσελόνα να «συγκατοικούν» στην κορυφή της βαθμολογίας. Η «Βασίλισσα» διαμαρτυρήθηκε στην Λίγκα για το πρόγραμμα της 33ης και της 34ης αγωνιστικής, θεωρώντας ότι αδικείται σε σχέση με τους Καταλανούς.

Ο λόγος της διαμαρτυρίας της Ρέαλ έχει να κάνει με το γεγονός ότι ανάμεσα στα δύο παιχνίδια της δεν μεσολαβεί διάστημα 72 ωρών, στο οποίο είχαν άπαντες συμφωνήσει πριν την επανέναρξη, προκειμένου να ξεκουράζονται οι παίκτες. 

Η ομάδα της Μαδρίτης παίζει στις 2 Ιουλίου με την Χετάφε εντός έδρας στις 23:00 ώρα Ελλάδος για την 33η αγωνιστική και μετά θα πρέπει να αντιμετωπίσουν στο Μπιλμπάο την Αθλέτικ στις 5 Ιουλίου στις 15:00. 

Όσον αφορά την Μπαρτσελόνα, παίζει στις 30 Ιουνίου με την Ατλέτικο εντός έδρας στις 23:00 για την 33η ενώ για την 34η αγωνιστική πηγαίνει στην έδρα της Βιγιαρεάλ στις 5 Ιουλίου (23:00). Ουσιαστικά οι Καταλανοί θα έχουν πέντε ημέρες ανάμεσα στους δύο αγώνες τους, την στιγμή που η Ρεάλ θα έχει λιγότερο από 72 ώρες. 

Ροη ειδησεων
Κλεισιμο