Έξαλλοι στη Ρεάλ και χαμός στην Ισπανία με το VAR!

Αναστάτωση στην Ισπανία με το VAR καθώς η Ρεάλ Μαδρίτης διαμαρτύρεται έντονα, κάνοντας λόγο για εσκεμμένες αποφάσεις εναντίον της.
 
Το γκολ του Κανάλες, με το οποίο η Μπέτις ισοφάρισε προσωρινά στο σκορ, σε μια φάση στην οποία η Ρεάλ να φωνάζει για οφσάιντ, ήταν η σταγόνα που ξεχείλισε το ποτήρι για τους Μερένγκες. Οι Μαδριλένοι διαμαρτύρονται έντονα για το VAR και τον τρόπο που χρησιμοποιείται, βλέποντας το τέρμα του Κανάλες να μετράει έπειτα από τη χρήση του βίντεο.

Στη Ρεάλ θεωρούν πως δεν έχει αλλάξει τίποτα στον κόσμο της διαιτησίας στην Ισπανία και μάλιστα κατηγορούν την Ισπανική Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία γι' αυτό, αλλά και τον υπεύθυνο του VAR, Κλος Γκόμεθ, κατηγορώντας τον τελευταίο για διαφορετική αντιμετώπιση της Ρεάλ σε σύγκριση με τις άλλες ομάδες του ισπανικού πρωταθλήματος.

Όσον αφορά την κόντρα με την Ομοσπονδία, ο πρόεδρος της Ρεάλ, Φλορεντίνο Πέρεθ φέρεται να έχει πάρει την απόφαση να παραιτηθεί από τη θέση του στο διοικητικό συμβούλιο, αν και μέχρι στιγμής κάτι τέτοιο δεν έχει γίνει και επίσημα.

Πάντως από την πλευρά του, ο πρόεδρος της Ισπανικής Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας, Λουίς Ρουμπιάλες θεωρεί πως παρά τα όποια λάθη, το VAR έχει βελτιώσει τα πράγματα στο ισπανικό ποδόσφαιρο, ενώ η Ομοσπονδία αναμένεται να δώσει εξηγήσεις αναφορικά με τη χρήση του VAR για να ξεκαθαρίσει την κατάσταση.

Ροη ειδησεων
Κλεισιμο