Οι διαπραγματεύσεις Παρί-Μπαρτσελόνα για Νειμάρ συνεχίζονται

Δεν λέει να τελειώσει το σήριαλ Νειμάρ αφού ο πατέρας του τόνισε ότι οι διαπραγματεύσεις ακόμα συνεχίζονται. Ο πατέρας του Βραζιλιάνου τόνισε ότι η πρώην και η νυν ομάδα του παιδιού του συνεχίζουν τις διαπραγματεύσεις ώστε να βρεθεί η χρυσή τομή και να επιστρέψει στη Βαρκελώνη.

Συγκεκριμένα σε δηλώσεις του στο αθλητικό συνέδριο του Εντιμβούργου ο πατέρας και μάνατζερ του Νειμάρ είπε ότι : «Οι διαπραγματεύσεις μεταξύ των δυο συλλόγων δεν έχουν τελειώσει. Ένας Βραζιλιάνος θέλει απλά να είναι εκεί που είναι ευτυχισμένος και ήταν πολύ χαρούμενος στη Βαρκελώνη. Όταν οι φίλοι του τον ρώτησαν αν θέλει να γυρίσει πίσω, τον αναστάτωσε.»

Το σίγουρο είναι ότι η όλη υπόθεση έχει προκαλέσει μεγάλη αναστάτωση στα αποδυτήρια της Μπαρτσελόνα . Ο λόγος είναι ότι διάφοροι ποδοσφαιριστές ακούν συνεχώς το όνομα τους στη λίστα των ατόμων που θα αποχωρήσουν ως αντάλλαγμα, για να επιστρέψει ο Βραζιλιάνος. Βάζοντας έτσι δύσκολα στον Ερνέστο Βαλβέρδε και γενικά σε όλο το τεχνικό τιμ των «μπλαουγκράνα» οι οποίοι προσπαθούν να κρατήσουν τις ισορροπίες.

Ροη ειδησεων
Κλεισιμο